301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Aralık 2019 - Pazartesi 13:47 Bu haber 1154 kez okundu
 
Ak Parti’den Birlik Kahvaltısı
Ak Parti’den Birlik Kahvaltısı
SARAY Haberi


Ak Parti’de geçmiş dönemlerde çeşitli görevler almış isimler Pazar günü Onur Restoran’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Geçmiş dönem Ak Parti İlçe Başkanlarının, meclis üyelerinin, ana kademede görev almış isimlerin, geçmiş dönem mahalle başkanlarının, mahalle muhtarlarının ve üyelerin katılım gösterdiği kahvaltıda partililer birlik, beraberlik ve davaya adanmışlık mesajı verdiler. Organizasyonda uzun zamandır bir araya gelemeyen partililer hasret giderirlerken, ilçe gündeme dair konuşmalarda gerçekleştirdiler.

Programda konuşan Saray Belediyesi Geçmiş Dönem Ak Parti Meclis Üyesi Ertan İnanç, organizasyonunu başkaldırı organizasyonu olmadığının altını çizerken, “Bu birlik beraberlik ve kardeşlik mesajı vermek adına uzun zamandır yapılamayan bir organizasyondur. Biz Kurucu Genel Başkanımız Seçilmiş İlk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde uzun yıllardır emek sarf etmiş tüm gayesi sadece millete hizmet olarak hareket etmiş ak neferleriz” ifadelerini kullandı.

“YEGANE DAVAMIZ İNSANLARI BİR ARADA TUTMAKTIR”

İnanç kahvaltı organizasyonun sadece kendi organizasyonu olmadığını, kahvaltıya katılan herkesin ortak aklı ile organizasyonun düzenlendiğini vurguladı. İnanç konuşmasında şunları söyledi; “Bizim derdimiz oncu buncu siyaset değil bizim yegane davamız insanları bir arada tutmak ve inandığımız davaya bir nebzede olsa heyecan katabilmektir. Kıymetli misafirler biliyorsunuz ki ülkemiz son zamanlarda çok büyük sıkıntılarla uğraşmakta. Bunca karışık dünya düzeninde elbette ki sıkıntılar problemle yaşıyoruz ama hamdolsun ki Recep Tayyip Erdoğan gibi dimdik duran bir liderimiz var. Son bir iki yıldır ekonomik sıkıntılar yaşıyoruz bunu herkes yaşıyordur ancak şanlı bir bayrağınız bölünmez bir vatanınız yoksa ne paranın ne pulun önemi yoktur.

Bizler birlik beraberlik ve kardeşlik iklimini yaşamak uzun zamandan beri bir araya gelememenin sıkıntısını yaşadık. Ve bizler şimdiki mevcut yönetimin başaramadığını yapmak suretiyle sizleri bir araya getirdik. Bu toplantının ev sahibi şahsım değil dediğim gibi toplantıya katılan herkestir.

SON SEKİZ AYDIR SARAY’DA OLUP BİTENİ ANLAYAMIYORUM

Seçim biteli yaklaşık sekiz ay oldu. Ben yaklaşık on yıl aktif olarak siyaset yaptım güzel ilçemizde. Ben son sekiz aydır Saray’da olup biteni anlayamıyorum çünkü anlam verilecek bir tarafı maalesef yok. Zamanında sürekli toplantılar yapıyorduk bir araya geliyorduk ilçe danışmalarımız çok heyecanlı bir şekilde gerçekleşiyordu, ilden misafirlerimiz, milletvekillerimiz geliyordu. Sekiz aydır hanginiz partimize gittiniz kapısını çaldınız veya hanginiz davet edildiniz? Bu parti ne Ahmet’in ne Mehmet’in partisi değildir. Elbette liderlerde partilerde fanidir as olan davadır. Herkesin sesinden heyecanını htim herkes gerçekten bu partinin şahlandırılmasına aç ve bunu yapacak olan bizleriz.

MUHTARLARIMIZ BULUNDUĞU MAHALLENİN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IDIR

Bizim hiç kimsenin makamında mevkiisin de gözümüz yok, as olan davadır. Birkaç hususa dikkat çekmek istiyorum. Belediye başkanımız tarafından özellikle muhtarlarımıza karşı çok yanlış tavırlar sergilendi. Ve biz bunları büyük bir üzüntüyle karşıladık. Ama en acısı da şu oldu bu bir şekilde bertaraf edilmeye çalışıldı. Bakınız demokrasimizin temel taşı olan en önemli değerlerimiz muhtarlarımızdır. Bugün Cumhurbaşkanımız muhtarlarımızla muhatap oluyor onları devletin evine milletin evine külliyeye davet ediyor. Her muhtarımız bulunduğu mahallenin Recep Tayyip Erdoğan’ıdır, Ömer’idir. Muhtarlara kimse dil uzatamaz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Muhtarlar hiçbir şekilde böyle ithamlara maruz bırakılmamalıdır biz seçilmiş tüm muhtarlarımızın sonuna kadar hak yoluna hak davaya gönül vermiş ak neferler olarak arkasındayız. Bu olay maalesef Ak Partiliyim diyen Ak Parti üyesi olan bazı arkadaşlar tarafından bertaraf edildi. Daha önce aynı şekilde Roman kardeşlerimize de ithamda bulunmuştu. Bir belediye başkanı olabilirsiniz bu ilçenin bütün oyların dahi almış olabilirsiniz ama yüksek oranda oy almak demek ne Roman vatandaşlarımıza ne de muhtarlarımıza dil uzatma hakkını size vermez!

BİZ HER NE KADAR GENELDE İKTİDARSAK YERELDE MUHALEFETİZ

Saray’ın o kadar çok eksiği var ki A’dan Z’ye yeniden inşa edilmesi gereken bir Saray’da yaşıyoruz. Öncelik bu milletin huzur ve refah içerisinde yaşayabilmesi için asli hizmetlerin yapılabilmesidir. Saray’ın kaybedecek vakti yok. Maalesef ki seçimden bu güne belediye ile alakalı bir tane basın açıklaması yapılmadı, bir tane önerge verilmedi. Biz her ne kadar genelde iktidarsak yerelde muhalefetiz. Doğal olarak oy verenlerin hakkını korumak için eleştiri yapmak zorundayız. Bir siyasetçinin en büyük sermayelerinden bir tanesi eleştirmek, eleştirilmektir.

İLÇEMİZİ BİR KİŞİNİN İKİ DUDAĞININ ARASINDAN ÇIKACAK SÖZE MAHKUM EDEMEZSİNİZ

Bir hususa daha değinmek istiyorum siyasette hırs ve kibir insanı bitirir, kibir siyaseti benim gözümde çamur siyasetidir. Kibirli bir şekilde siyaset yapmaya çalışan insan gün gelir kendi sonunu getirir. Maalesef son zamanlarda Saray’ı tabiri caizse bir sera haline getirdiler ve bu seraya tek kişilik bir kapı açıldı ilçemizin dışarısıyla bağını tam anlamıyla kapatmış durumdalar. Bu yanlış bir durum. Bu güzel ilçemizi bir kişinin iki dudağının arasından çıkacak söze mahkum edemezsiniz buna hakkınız yok. Bizler önceden milletvekillerimizle, il yönetimimizle sık sık görüşürdük sekiz aydan beri Saray’a bir tane milletvekilimiz geldi. Dediğim gibi Saray’ı kaderini bir iki kişinin ağzından çıkacak söze göre tayin ediyorlar buna hiç kimsenin hakkı yoktur.

SESİMİZİN DUYULMASINI TALEP EDİYORUZ

Bizim ayrılıkçı bir siyasi söyleme ihtiyacımız olamaz bu davaya gönül vermiş insanlar adına söylüyorum; bu parti kimsenin babasından kalmış değil bu parti milletin partisidir, hepimizin partisidir bu dava hepimizin davasıdır. Ben artık bu sesimizin İl nezdinde Genel Merkez nezdinde duyulmasını arzu ediyorum.

Ben buradan Tekirdağ’ımızın gururu Meclis Başkanımız Sayın Prf. Dr. Mustafa Şentop’a İl Başkanımız Sayın Mestan Özcan’a, Milletvekilimiz MKYK Üyemiz Sayın Mustafa Yel’e, Kadın Kolları Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılarımızdan Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Koncagül’e hepinizin adına canı gönülden seslenmek istiyorum artık bu davaya gerçekten gönül veren insanların sesini duyma vaktidir. Artık Saray’ı birkaç kişinin dudağından süzülen seslere teslim etmeme vaktidir.

BİZİM HİÇBİR PARTİYLE İŞİMİZ YOKTUR ELHAMDÜLİLLAH

Dediler ki yeni partiler kuruluyor toplu olarak oraya mı geçeceksiniz? Ne münasebet! Recep Tayyip Erdoğan sağ olduğu müddetçe bizim yüreğimizde cayır cayır Ak Parti ateşiyle yandığı sürece bizim hiçbir partiyle işimiz yoktur elhamdülillah.

Ak Parti hizmet partisidir kibir partisi değildir. Ak Parti birilerinin koltuğunun altına alıp ta evine götürdüğü bir parti de değildir. Bizim hiçbir çıkarlarımız siyasi davamızdan ileri duramaz. Bizi, bu davada ortaya koyduğumuz emeklerden geri tutamaz. Tek derdimiz hizmet.

BU TOPLANTI KARDEŞLİĞİMİZİN MİHENK TAŞI OLSUN

Belediye yerel hizmetlerini gerçekleştirecek, iktidar partisi de iktidarın yapması gereken hizmetleri sekteye uğratmadan yapacak. Saray’ımızın ciddi sorunları var. Çevre yolunun aydınlatılmasına, okullarımızın yapılmasına, mahallerimizin tekrar ayağa kaldırılmasına kadar çok sorunumuz var. Sadece belediyeyi eleştirmek ile olmuyor. Önce biz iktidar partisi olarak yapmamız gerekenleri yapalım ondan sonra belediyeyi eleştirelim.

Bu toplantı birlikteliğimizin kardeşliğimizin mihenk taşı olsun inşallah bu toplantılara bundan sonra devam edelim birlik olalım, saflarımız sıklaştıralım ve güzel ilçemizi birkaç kişinin ağzından dökülen kelimelere teslim etmeyelim.”

MUHTARLARIMIZA KARŞI YAPILAN DAVRANIŞI KINIYORUM”

Ertan İnanç’ın ardından söz alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Hasan Gökçe ise şunları söyledi; “Çok kıymetli partili dava kardeşlerimi tanıyorum biliyorum ve çalışmalarına hizmetlerine şahidim. Özellikle genç kardeşlerimizin daha çok öne çıkması bu davaya sahip çıkması kesinlikle bir başkaldırma değildir kesinlikle davaya inanmak, davaya inanmayan şuan mevcut bulunan insanlara bir örnektir. Bende bu partinin kurucularındanım Ertan kardeşimizin daveti üzerine sizler gibi hiç tereddüt etmeden aynen geldim ve sizlerle olmaktan gerçekten çok mutluyum. Muhtarlarımıza Roman kardeşlerimize karşı yapılan o davranışı ben kınıyorum. Bir makama gelenler asla halktan üstün değildir. Herkes birbirine saygılı olacak görüşleri ne olursa olsun. Bu partinin kapısı herkese açıktır yeter ki biz birbirimizi ötelemeyelim birbirimizden ayrı durmayalım ben Ertan kardeşimin emeklerine gençlerle olan ilişkilerine şahidim. Burada eski ilçe başkanlarımızı belediye başkanımızı meclis üyelerimizi görüyorum bugün sizlerle bir arada olmaktan oldukça mutluyum.”

Oldukça geniş bir katılımın olduğu kahvaltı organizasyonunda partililer emeği geçenlere teşekkürlerini iletirken, bu tür organizasyonlara birlik ve beraberliğin tesis edilebilmesi için devam edilmesi konusunda fikir birliğine vardı. Birlik ve kardeşlik kahvaltısına Ak Parti Saray Eski İlçe Başkanları Özkan Yaman, Ecivet Sevim, Büyükyoncalı Eski Belediye Başkanı Nurettin Yılmaz, İBB Meclis Üyesi Hasan Gökçe, Mahalle Muhtarları, Bağımsız Meclis Üyesi Sunay İmük, Ak Parti Tekirdağ İl İstişare Kurulu Üyesi Hüseyin Güntay, Eski Meclis Üyesi Gürkan Kesim, Kadın Kolları Eski Başkanları, yönetimlerde görev almış kişiler, mahalle başkanlığı görevlerini yürütmüş isimler ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ak, Parti’den, Birlik, Kahvaltısı,
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 29.03.2024
Bugün
13 - 17
Cumartesi
12 - 17
Pazar
13 - 20
Tekirdağ

Güncelleme: 29.03.2024
İmsak
19 Ramazan 1445
Sabah
05:24
Öğle
06:51
İkindi
13:20
Akşam
16:51
Yatsı
19:38
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
81
68
1
3
26
30
2
Fenerbahçe
79
79
1
4
25
30
3
Trabzonspor
49
51
11
4
15
30
4
Beşiktaş
46
40
12
4
14
30
5
Kasımpasa
43
53
11
7
12
30
6
Başakşehir
42
38
12
6
12
30
7
Rizespor
42
36
12
6
12
30
8
Antalyaspor
41
35
9
11
10
30
9
A.Demirspor
39
46
9
12
9
30
10
Alanyaspor
39
38
9
12
9
30
11
Sivasspor
38
36
10
11
9
30
12
Kayserispor
36
36
11
9
10
30
13
Samsunspor
36
35
14
6
10
30
14
Ankaragücü
33
36
11
12
7
30
15
Hatayspor
33
36
11
12
7
30
16
Konyaspor
33
31
11
12
7
30
17
Gaziantep FK
31
34
15
7
8
30
18
Karagümrük
30
34
14
9
7
30
19
Pendikspor
29
34
15
8
7
30
20
İstanbulspor
13
22
20
7
3
30
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı