301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Ocak 2022 - Pazartesi 20:04 Bu haber 801 kez okundu
 
İYİ PARTİLİLER “KAHVALTIDA” BULUŞTU
İYİ PARTİLİLER “KAHVALTIDA” BULUŞTU
SARAY Haberi


İYİ Parti Saray İlçe Başkanlığı tarafından Filiz Et Mangalda düzenlenen kahvaltı programına Milletvekili Kaplan konuşmasında sert mesajlar verdi.

Kaplan, isim vermeden, “Kaç kişiyle mücadele ettiğimizi biz biliyoruz. Onlar önemli değil sadece ilçe başkanımın bir şeyi canımı sıktı. Arkadaşlar sosyal medyada bizi kim eleştiriyorsa yazısını yazsın yarın ben ihraç ettireceğim, o kadar net söylüyorum. Biz çünkü Ülkeyi Yönetmekle uğraşıyoruz. Ülkeyi yönetmeye talibiz, kimseye taviz verme gibi şansımız yok” ifadesini kullandı.

İYİ Parti Saray İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltı programına İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan’ın konuşması damga vurdu. İsim vermeden İYİ Parti Saray Kurucu İlçe Başkanı Rahim Buluş’u sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar nedeniyle sert bir dille eleştiren Kaplan, “Bizim partimizi sosyal medyadan kim eleştiriyorsa yöneticilerimiz yazısını yazsın ertesi gün ben ihraç ettireceğim. O kadar net söylüyorum. Biz çünkü ülkeyi yönetmeye talibiz. Biz İYİ Parti’nin iktidarı için, Genel Başkanımız Meral Akşener’i başbakan yapmak için elimizden geleni yapacağız. Hiç kimse teşkilatlarımızı frenlemeye kalkmasın. Karşısında beni ve il başkanımızı bulurlar. Ve bu seferde çok ciddi olur” dedi

BAŞKAN ATAMAN,  “İLK GÜNKİ HEYECANLA GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Yoğun katılımla gerçekleşen kahvaltı programda açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman, şunları kaydetti:

“Öncelik ile partimizi devraldığımız 07/10/2019 tarihinden bu yana yaptıklarımızdan söz etmek istiyorum. Genel başkanımızın görevlendirmesi ile 96 üye ili aldığımız partimiz 160 üye ile devam etmiştir. Dünyayı ve ülkemizi esir alan COVİT salgını ülke genelinde uygulanan yasaklar çalışmalarımıza sekte vurmuştur. Tüm bu olumsuz şartlara rağmen 400 sınırına dayandı. Bizler bazıları gibi koltuk sevdasına kapılsaydık az olsun bizim olsun diyerek az üyeyle seçime girip kazanır hissine kapılırdık. Bizim için önemli olan seçilmek değil İYİ Partimizin büyümesi ve iktidar olmasıdır. Bunun için de elimizden geleni fazlasıyla yapmaktayız. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir, önemli olan partimizin bayrağının gönderde dalgalanmasıdır. Sözlerime burada son verirken iyi parti Saray da büyümeye devam ediyor ve edecek, engellemeye rağmen ve özelikle sosyal medya üzerinden yapılan olumsuz paylaşımlar hedefine ulaşamayacaktır. Bizler partimizi büyütmeye devam edeceğiz. Partimize yeni katılacak, üye arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum, genel başkanımızın unutulmayacak sözü ile veda ediyorum. BAŞARICAĞIZ,  BAŞARACAĞIZ, BAŞARICAĞIZ.

BAŞKAN ALKAYA, “SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERUATTIR
İlçe Başkanı Abdullah Ataman’ın ardından konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, şu ifadelere yer verdi:
“Her geçen gün büyüyen bir aileyiz. Ben bu toplantıları gördüğüm zaman Kapaklı ilçe başkanımızın yapmış olduğu, organizasyonla başlayıp, Çorlu ilçe başkanlığımızla devam eden, bu günde saray da bu atmosferi gördüğümüz zaman, her geçen gün sofralarımızda tabak sayımız artıyor. Vatan Millet sevdalısı olan, mevki için değil vatan için çabalayan Atatürk sevgisi ile bir araya gelen insanlarla bu toplantıları yapmak bizlere onur ve gurur veriyor ve doğru bir şeyler yaptığımızı her geçen gün bize enerji bakımından da bu toplantıları görmemiz bize daha da güç veriyor. Başkanımın da kendi ifade ettiği gibi Saray da ki süreci anlattı. Saray benim için ayrı bir özeliği önemi de var, bunu her seferinde belirtiğimi saygı değer basın mensupları arkadaşlarımda bilir, geldiğim zaman bunları ifade ediyorum. Bu gün burada başta milletvekilimiz olmak üzere, Kapaklı ilçe başkanımızla birlikte il milletvekili başkanlığında üç kişi ile çıkmış olduğumuz yol da bu gün Tekirdağ üye sayımızı 10 binlere yaklaştırdık Biz bunu söylüyoruz bu partide her kez milletvekili olabilir, bu partide herkes il başkanı olabilir, bu partide herkes ilçe başkanı olabilir. Belediye başkanı olabilir, belediye meclis üyesi olabilir. Hakikatten bugün itibari ile bir yerlerde kendilerine ikbal bekleyen insanlar varsa bugün itibari ile bizlerle yol yürümeye göze almak zorundalar. Tepeden inme, ben bunun arkadaşıyım ben bunun sevdalısıyım diyerekten gelenlere sizler gereken cevabı zaten veriyorsunuz da vereceksiniz de. Her gecen gün büyüyen bir aileyiz. Bizim için önemli alan GAZİ MUSTAFA KAMAL ATATÜRK’ ün dediği gibi! SÖZ KONUSU VATAN SA GERİSİ TEFERUATTIR. SÖZ KONUSU TÜRKİYE CUMHURİYETİ ise bizim içinde gerisi TEFERUATTIR. Hepinize afiyet olsun saygılar sunuyorum.

“BİZDE HIRSIZLIK OLMAYACAK”
Programda son konuşmayı İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan yaptı. Milletvekili Kaplan, İsim vermeden sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara şu şekilde yanıt verdi:

“Biraz önce başkanım de söyledi, İYİ Parti kurulurken ne şartlarda kuruldu, biz biliyoruz. Kaç kişiyle mücadele ettiğimizi biz biliyoruz. Onlar önemli değil sadece ilçe başkanımın bir şeyi canımı sıktı, arkadaşlar sosyal medyada bizi kim eleştiriyorsa yazısını yazsın yarın ben ihraç ettireceğim, o kadar net söylüyorum. Biz çünkü Ülkeyi Yönetmekle uğraşıyoruz. Ülkeyi yönetmeye talibiz, kimseye taviz verme gibi şansımız yok. Ben dün geldim Tekirdağ’a Ankara’dan Konya ya eksi 6 derece de esnaf gezdim sade ben değil, 36 tane milletvekili, 16 tane genel başkan yardımcımız yani 41 noktada çalışmalar yapıyoruz. Bize genel merkezimizin verdiği talimatı ile hangi ilde nerde dostlarımız var, onlarla birlikte mücadele etmeye çalışıyoruz. Biz zaten Türkiye genelinde çalışmalarımıza başladık, Ekonomik programımızı açıkladık, eğitim programımızı açıkladık, kadın politikamızı açıkladık. Bunları kademe kademe ilçe başkanlarımıza ve ilçe yönetimi üyelerimize belirtip Saray’a inmemiz lazım dedi.

Bu adamların gözü kararmış kendileri de farkında gidecekler. Mesela bu hafta memur maaşları hiçbiri farklarını alamadı, kanun çıkarmamız lazımdı. Kendileri meclise getirdi. Biz bazı şeylerde diretme peşindeyiz maaşlar da değil, Toki’nin zam artışlarını cumhurbaşkanını bırakalım diyor, kanunla belirlemeyelim diyor. Biz direttik genel çoğunluk sağlanmadı kendi milletvekilleri gelmedi ve gelmediği meclis kapandı. O yüzdende memurlar noksan maaş aldı. Onlar torba kanun getiriyorlar bu haftaki torba yasada toplam 18 madde var iki tanesi halkı ilgilendiren, 16 tanesi patronları ilgilendiren kanundur.

Sabah kalkıyoruz hepimiz merakla acaba dolar ne kadar altın ne kadar neye zam gelmiş dolar düşüyor ama zamlanan ürünlerde düşüş yok, onu da anlamış değiliz. Stokçulukla itham da bulunuyor. Elektriğe yüzde yüz  22 zam yaptın. Sen bunu vatandaş mı yaptı? Sen yaptın. Başı sıkıştığı zaman dış güçler başkası iyi olduğu zaman Allah’a şükür biz yaptık. Yani her şey yalan yanlış yürüyor. Özellikle sosyal yardımlar konusuna özel bir çalışma yapıyoruz. Bazı seçmenler Ak Parti giderse bize kimse yardım vermez diyor. Tam tersine Ak Parti giderse biz iki katını vereceğiz. Çünkü bizde hırsızlık olmayacak ve bütçemiz iki kat daha artmış olacak.”

Yoğun katılımlı ve coşkulu geçen kahvaltı programı partiye emeği geçen fahri üyelere plaket takdim edilmesi ve partiye yeni katılan  üyelere rozet takılması ile sona erdi. Bizi de içimizde kaos’a sürüklemeye çalışıyorlar dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İYİ, PARTİLİLER, “KAHVALTIDA”, BULUŞTU,
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 29.03.2024
Bugün
13 - 17
Cumartesi
12 - 17
Pazar
13 - 20
Tekirdağ

Güncelleme: 29.03.2024
İmsak
19 Ramazan 1445
Sabah
05:24
Öğle
06:51
İkindi
13:20
Akşam
16:51
Yatsı
19:38
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
81
68
1
3
26
30
2
Fenerbahçe
79
79
1
4
25
30
3
Trabzonspor
49
51
11
4
15
30
4
Beşiktaş
46
40
12
4
14
30
5
Kasımpasa
43
53
11
7
12
30
6
Başakşehir
42
38
12
6
12
30
7
Rizespor
42
36
12
6
12
30
8
Antalyaspor
41
35
9
11
10
30
9
A.Demirspor
39
46
9
12
9
30
10
Alanyaspor
39
38
9
12
9
30
11
Sivasspor
38
36
10
11
9
30
12
Kayserispor
36
36
11
9
10
30
13
Samsunspor
36
35
14
6
10
30
14
Ankaragücü
33
36
11
12
7
30
15
Hatayspor
33
36
11
12
7
30
16
Konyaspor
33
31
11
12
7
30
17
Gaziantep FK
31
34
15
7
8
30
18
Karagümrük
30
34
14
9
7
30
19
Pendikspor
29
34
15
8
7
30
20
İstanbulspor
13
22
20
7
3
30
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı