301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Mart 2019 - Pazartesi 09:10 Bu haber 836 kez okundu
 
“Korktukları İçin Sataşıyorlar”
“Korktukları İçin Sataşıyorlar”
SARAY Haberi


İyi Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ail Özen Cumartesi günü parlilelerle bir araya geldiği kahvaltıda önemli açıklamalarda bulundu. Ali özen, rakiplerin korktukları için kendilerne sataştığını söylerken bunu da Sarayspor Dayanışma gecesinde yaşanan olayları ve yakın arkadaşları ile rakipleri tarafından çekilen fotoğrafları örnek gösterdi. Tüm sataşmalara rağmen insanları kıracak hareketlerden sakınılması gerektiğini vurgulayan Özen, “Korksalar da titreseler de sahadan galip ayrılacağız” ifadelerini kullandı. İyi Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş ta çok iyi bir hava yakaladıklarını bu havayı kaybetmedikleri ve hata yapmadıkları zaman seçimi kazanacaklarının altını çizdi.

İyi Parti Saray Teşkilatı Belediye Başkan Adayı Ali Özen, Meclis üyesi adayları partililer Cumartesi günü Filiz Et Mangal’da düzenlenen bir kahvaltı organizasyonunda buluştular. Programda ilk olarak konuşan İlçe Başkanı Rahim Buluş İyi Parti’nin şuan çok iyi bir hava yakaladıklarını hata yapmadıkları takdirde seçimi alacaklarını ifade etti.

“TAHRİKLERDEN KAÇINALIM”

Rahim Buluş’un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde; “Kaynaşma ve motivasyon kahvaltısı. Samsunlular derneğine yaptığımız çıkarma çok iyiydi çok ses getirdi bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Kar altında Yeni Mahalledeki çalışmamızda çok güzeldi. Hepimiz fedakarlık yapmak zorundayız biz paraşütü şişirdik çok iyi gidiyoruz hata yapmazsak bu seçimi havada karada alacağız bunu bilmenizi istiyorum. Hepimiz sahada çalışıyoruz abartılı şeylerden kaçınalım dikkat edelim. Toplu olan yerlerde tahriklerden kaçınalım adamlar tahrik eder direkt laf atar sizi kızdıracak şeyler söyler kızmayın, sinirlenmeyin. Bir de sizden çok önemli bir şey rica ediyorum. Başkanın çok güvendiği sevdiği insanlar vardır, aile yakınları iş yakınları manevi dostları olabilir. Onlardan herhangi kötü bir şey duyarsınız lütfen başkana söylemeyin gelin bana söyleyin aile yakınlarından biriyse de eşine söyleyin. Ona eşi nasıl söyleyeceğini bilir biz de başkanın moral motivasyonunu bozmayın.

“ÜÇ MAHALLEDE BİRİNCİ ÇIKARSAK SEÇİMİ KAZANIRIZ”

Diyeceksiniz ki seçim mi kazandınız hayır ama kaybede kaybede çok tecrübe kazandık onu biliyorum. Bizim ekibimizde çok güçlü insanlar var bu ekibi kurmak kolay olmadı. Ali başkan aday olma niyetine girdiğinde çok güzel bir strateji uygulamış bunun faydasını biliyoruz. Büyükyoncalı’da ciddi bir noktadayız çünkü birbirinden değerli arkadaşlarımız var. Merkezde istediğimizi yakalarsak ciddi hesaplar yaptık üç tane mahalle var bizim için biz nerede zayıf olduğumuzu biliyoruz. Üç büyük mahallede birinci çıktığımız zaman bu seçim bizimdir. Biz şuan merkezde de çarşıda da öndeyiz zaten ova köylerinde yüzde 50’nin üzerindeyiz bunu bilin.

“BİZİM EKİBİMİZ ÇOK GÜZEL”

Çalışmalarımızı iki günde bir yapıyoruz ama 11 Mart’tan sonra her gün yapacağız o başka. Sizlerden ricam bu havayı bu paraşütü yere indirmeden seçimi kazanana kadar, seçimi kazandıktan sonra her şey çok güzel olacak. Hiç birimizi mahcup olmayacağız. Biz kimseye söz vermedik. Biz Saray’ı yönetecek arkadaşları seçiyoruz ve işinde başarılı olmuş adamlar bu Saray’ın yönetirken de başarılı olacağına inanıyoruz. Bizim ekibimiz çok güzel. Ciddi bir güç gösterisi verdik bunu bozmamız lazım sizlerden bu fedakarlığı rica ediyorum.”

“31 MART’TAN SONRA DA SARAY’DA YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Rahim Buluş’tan sonra konuşan ve partililere uyarılarda bulunan Ali Özen ise rakiplerin korktuğunu ve bu yüzden kendilerine saldırıldığını hatırlattı. İyi Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen’in açıklamaları ise şu şekilde;

 

Ben de başkanımın ifade ettiği gibi öncelikle şunu söyleyeyim bir ay gibi kısa bir sürede bu partiye partinin mensubu bir arkadaşınız, kardeşiniz, abiniz olarak bu partiye hakikaten bir aydan beri gördüğüm sevgiyi, saygıyı özellikle yıllardır bu partinin yükünü çeken kardeşlerime, abilerim ve başta ilçe başkanım olmak üzere hepinize ayrı ayrı bu hoşgörünüzden dolayı bu fedakarlığınızdan dolayı sizlere çok çok teşekkür ediyorum.  Şimdi arkadaşlar hakikaten başkanımın dediği gibi biz bu yola çıkarken hiç kimseye sataşmadan, hiç kimseyi eleştiri çerçevesinin dışına taşmayacak şekilde eleştirmek kaydıyla çıktık. Çünkü biz Saray’da bir Ak Partisiyle de biriz Cumhuriyet Halk Partisiyle de biriz Saadet Partisiyle de biriz. Biz Saray’da yaşayan herkes sabah kalktığı zaman yüzde 80 birbirine yolda da görse mahallede de görse merhaba Ahmet ağabey, merhaba Mehmet ağabey diyebilecek insanlarız onun için 31 Mart’tan sonra tekrar seçim bittikten sonra Saray’da yaşamaya yine devam ediliyor şimdi de ediyoruz.

SATAŞMALAR OLABİLİR RAKİPLERİMİZİ İNCİTMEYELİM

Tabii ki herkes kendi siyasi düşüncesinde çalışmalar olduğu için bazen ters bakmalar, laf atmalar olabilir onun için kesinlikle karşımızda ki rakipleri taraftarlarını incitmeyecek şekilde hareket etmeliyiz. Şayet tabi ki muhalefetiz tabi ki onları da eleştireceğiz ama bu eleştiri kesinlikle kurumların üzerinden değil tamamen adaylar üzerinden olacaktır çünkü bizim rakibimiz kurumlar değil sahaya çıkan adaylarımızdır bunlara zaman zaman bende eleştiri yapacağım zaten eleştiri yapmazsak muhalefetliğin ne anlamı var? Onun için hiçbir zaman dediğim gibi bu dürüstlük dışında olacak eleştiriler değil tamam hak eden olursa hak ettiği cevabı da verebiliriz onda da hiç korkumuzda yok.  Dediğim gibi tüm arkadaşlarımdan kesinlikle kimseyi kırmamalarını, kimseye sataşmamalarını istiyorum çünkü İyi Parti mensupları olarak bize yakışan budur. Bazı yerlerde her ne kadar sataşmalar olsa da bizler bunu efendiliğimizle, beyefendiliğimizle, adamlığımızla içimize sindirebiliriz ve sindirdik te bu sindirmeyi devam ettireceğiz ama tabi her şeyinde bir yeri var yani onu da aşarlarsa gerekli cevapları vermekten de hiçbir zaman çekinmeyeceğim.

“SARAYSPOR GECESİNDE YAŞANAN TERBİYESİZLİKLERİN SEBEBİ KORKMALARI”

Ben şunu söyleyeyim başkanımın dediği gibi gerçekten güzel başladık zaten korkuları o. Sataşmaları  gidip bazı arkadaşlarımızla fotoğraf falan filan çekinmeleri, Sarayspor gecesinde yaşanan terbiyesizliklerin sebebi korkmaları. Tabi ki zamanı geldiğinde bizde cevabını vereceğiz ondan hiç kimsenin kuşkusu olmasın biz hiçbir zaman bazı şeylerinde altında kalacak ne yapıya sahibiz ne de karaktere ne de duruşa sahibiz. Biz onun için zamanı geldiğinde onlara gereken cevabı vereceğiz. İşte korku bu arkadaşlar eğer bir insan dün çıkıp oho çok rahatım garanti gözüyle baktığı bir seçime birileri de aday olunca korkunun, titremenin eseridir ondan bu arkadaşlarımıza sataşmalar ama titreseler de, korksalar da biz bu sahada galip geleceğiz.  Çünkü biz bu davaya inanıyoruz.

EKİBİMİZ ÇIKAR DEĞİL DAVA İNSANLARI

Çünkü bizim ekibimiz dava insanları çıkar insanları değil. Hepimiz burada davasına inanan insanlarız kimsenin ne belediyeden ne partiden bir kurumdan bir kuruş beklentisi olmayan insanlarız. Hepimiz işi gücü olan insanlarız hepimizin iş hayatı var hepimizin esnaflık hayatı var hepimizin çiftçilik hayatı var. Burada biz hepimiz iş sahibi insanlarız onun için biz seçimleri iş olarak görmüyoruz, görmeyeceğiz de adam gibi çalışacağız  31 Mart akşamında  anlımızın akıyla bu Saray’da İyi Parti belediye başkanlığını kazandırmış olacağız. Bunun için hepinize çok çok teşekkür ederim inşallah bundan sonra biraz daha vites yükselterek çalışmalarımız devam edecektir.

“BİZ GENEL DEĞİL YEREL SİYASET YAPACAĞIZ”

Bu yerel seçim genel siyaset kesinlikle yok. Genel siyaseti  genel seçimlerde kim aday olursa milletvekili partiler onlar yapacak. Biz yerel siyaseti yapacağız o konuda hep beraber bilginiz olsun. Paylaşımlarda da Ak Parti olsun CHP olsun hiçbir kurumu rencide edecek paylaşım yapmamalıyız. Buna da özellikle dikkat edelim. “

Filiz Et Mangal’da yapılan organizasyon açıklamaların ardından sona erdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Korktukları, İçin, Sataşıyorlar”,
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 23.04.2024
Bugün
12 - 18
Çarşamba
14 - 21
Perşembe
13 - 20
Tekirdağ

Güncelleme: 23.04.2024
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
10
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı