301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Kasım 2023 - Çarşamba 19:04 Bu haber 502 kez okundu
 
Levent Köksalan CHP’den aday adaylığını resmi olarak açıkladı
Levent Köksalan CHP’den aday adaylığını resmi olarak açıkladı
SARAY Haberi


Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Saray Belediyesi Belediye Başkan aday adayı olabilmek için partisinin ilçe başkanlığına dosyayı sunan Levent Köksalan basın açıklamasını düzenleyerek, aday adaylığını açıkladı.

Parti binası önünde konuşan Levent Köksalan, “Büyükşehirin Saray'a yapılan bu yatırımları almak kolay olmamıştır. Bu da ilçe belediyemizin başarısı olmuştur. Biz de bunları artarak devamını sağlayacak ve ilçe belediye bütçemizden de hizmet odaklı veya yatırım amaçlı projeler yapacağız. İçten, sıcak, samimi, güler yüzlü, şeffaf, katılımcı, halkçı ve kamucuyuz” dedi.

Köksalan konuşmasını şöyle sürdürdü: Adaylıkla ilgili açıklamalarda bulunmadan önce önemli bulduğum bir konuya değinerek sözlerime başlamak istiyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Kurultay sürecini geride bırakarak değişim temelli yeni bir atılımın kapısını araladı. Mayıs seçimlerinin ardından ülke genelinde iktidar değişiminin gerçekleşmemesi Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere muhalefet seçmeninde hatırı sayılır bir umutsuzluk hali yaratmıştı.

Kurultay öncesinde “duygusal kopuş” olarak adlandırılan kırılma ve moralsizlik hali genel başkan ve yönetim değişiminin ardından yerini yeni bir umut iklimine bıraktı. Aslında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan seçilmesiyle 2010 yılında başlayan değişim süreci, Özgür Özel’in yeni yepyeni politikalarla açılım sağlamasıyla bir bayrak yarışı olarak devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi yeni umutlar yeşertmeye çalışırken ülkemiz birkaç ay sonra gerçekleştirilecek yerel seçimlere hazırlanıyor.

ZAMAN KISA, HEDEF BÜYÜK, BAŞARI ŞART

Ekonomik şartların giderek zorlaştığı, hayat pahalılığının her geçen gün arttığı, hak ve özgürlüklerin günden güne baskı altına alındığı günümüz Türkiye’sinde muhalefetin elinde olan yerel yönetimler halkın yaşadığı sorunları onaylayıp onaylamadığı konusunda bir fırsat yaratmaktadır. Bu yüzden muhalefet belediyelerinin 2024 yerel seçimlerde başarılı olması  iktidara ve hükümete bir uyarı, muhalefete moral olacaktır. Bu nedenle halkımıza umut olmak, alternatif yaratmak  adına tarihsel bir sorumlulukla karşı karşıyayız.

Bu gerçekten hareketle Cumhuriyet Halk Partisi’nin her üyesinin bu sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiği kanısındayım. Toplumumuza yeniden bir umut, yeniden bir sinerji kazandırmalıyız. İlçemizde ve Ülkemizde Parti içindeki demokratik yarışların birlik ve beraberlik havasını bozmak bir yana dursun, daha da pekiştirmesi gerektirdiğini düşünüyorum. Bunun yanında partimizin yönetimlerinin gerek sahada, gerek raporlarla, gerekse kamuoyu araştırmaları veya diğer yollarla alacağı kararlara saygı duyulmasının ve desteklenmesinin zorunluluğunun altını çizmek gerekir.

Şartlar ve yöntemler ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi’nin ana omurgası olan Parti Meclisi’nin son kararının en doğru seçim olacağını kabul etmek hepimizin tek ön kabulü olmalıdır. Çocuklarımıza bırakacağımız kültürel, tarihsel, ekonomik ve siyasal miras yukarıda bahsedilen gerçeklerin sahiplenilmesiyle büyütülebilir.

Bu yüzden ilçemiz Saray başta olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanımlarını daha da yukarı taşımak adına 2024 yerel seçimlerinde canla başla mücadele edecek her parti üyesinden daha fazla elimi taşın altına sokmaktan imtina etmeyeceğini ve çok çalışacağıma tüm kamuoyu önünde söz veriyorum.

Partimizin tüm yöneticilerini, tüm üyelerini ve oy veren binlerce seçmenini bu hassasiyetle hareket etmeye davet ediyorum. Evimiz olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapıları herkesi içine alacak kadar büyüktür. Tüm hemşehrilerimizi ve yurttaşlarımızı değişimin Cumhuriyet Halk Partisi’sine ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin değişimine omuz vermeye çağırıyorum.

HİÇ KİMSE UNUTMASIN Kİ BİRLEŞEREK ÇOĞALACAĞIZ, BÜYÜYEREK KAZANACAĞIZ

Onun için bir kişi,bir oy bile demeden bu sevdayı büyütecek, önce içimizde sonra çevremizde herkesi kucaklayacağız…

Beni çoğunuz tanıyorsunuz Adım Levent soyadım Köksalan

Bu devletin kurumlarında okudum. Öğretmen oldum. Çalıştığım kurumlarda idarecilik ve okul müdürlüğü görevlerine layık görüldüm. Bir eğitimci olarak yıllarca insanlarımızın hayatına dokunmaya insanımıza sahip çıkmaya çalıştım. Beni tanıyanlar iyi bilir yapılacak son bir şey varsa Levent hoca yapar.

Ve şuanda geçmişten bu yana bir türlü vazgeçemediğim Saray sevdasıyla, bilinen sakin tavrımı koruyamadan, heyecanımı yenemeden çok sevdiğim insanların arasında bulunarak konuşuyorum. Ben buyum.

Nerde tanıdıysayınız ordayım, nerde bıraktıysanız yine ordayım.

DEĞİŞMEDİM...DEĞİŞMEYECEĞİM...

20 Ocak 1963 yılında Saray'da doğdum. İlkokulu ve orta okulu Saray’da okudum. Daha sonra Edirne Teknik Lisesinde Liseyi bitirdim. Liseden sonra Gazi Teknik Eğitim Fakültesini 1985 yılında bitirerek buradan Teknik öğretmen olarak mezun oldum.

1986 yılında Sivas ili Divriği ilçesinde öğretmenliğe başladım.

1989 yılında lise yıllarında sevdalandığım eşim Kudret Köksalan’la evlendim. Bir kızım ve bir oğlum var.

Evlendikten sonra eş durumundan önce Çorlu’ya daha sonra Çerkezköy’e gelerek buralardaki Endüstri Meslek Liselerinde öğretmenlik ve idarecilik yaptım.

Bu dönemlerde ve gençliğimde ilçemizde kurulan Coşkun Spor, Doğan Spor ve Saray Sporda daha sonrada Çayla sporda ve Büyükyoncalı Spor’da futbol oynadım. Saray Sporda uzun yıllar yöneticilik yaptım.

2003 yılında Saray Endüstri Meslek lisesine atandım. Burada 2003-2013 yılları arasında Okul müdürü olarak görev yaptım.

2013 yılında Okul Müdürlüğü görevimden kendi isteğimle ayrılarak emekli oldum. Emekli olduktan sonra Emrin Mert Arkadaşımın başladığı konut yapımı işlerini içeren ticarete ortak olarak ticaret hayatına atıldım. Halen de ticaretimiz ve ortaklığımız devam etmektedir.

2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi ye üye oldum. Cumhuriyet Halk Partisin de önce sade üye sonra Ayaspaşa Mahallesi delegesi oldum.

2019 yılı yerel seçimlerinde meclis üyesi oldum. Saray Belediye Meclisinde Encümen üyeliği, Hayvancılık, Ulaşım ve İmar komisyonlarında görev yaptım.

Ayrıca Saray Belediye Meclis Başkan vekiliyim.

Yine 2019 yerel seçimlerinde  Tekirdağ Büyükşehir Meclis üyesi olma onurunu da yaşadım.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinde Belediye Encümenliği, Eğitim Kültür ve Spor Komisyonu Başkanlığı, Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliği ve Tarım Komisyon üyeliği görevlerinde bulundum ve halen iki komisyonda görevim devam etmektedir. Ayrıca Trakya Belediyeler Birliğinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adına temsilciyim.

2019 yılından bu yana hem ilçe belediye meclisinde hem de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi meclisinde  çeşitli sorumluluk ve görevler alarak Belediyecilik ve işleyişi konusunda oldukça deneyim sahibi oldum.

27 yılık memuriyet hayatımım 25 yılında İdarecilik ve Okul Müdürlüğü yaparak kamuyu ve büroksasiyi deneyimledim.

Son on yıldır da ticaret hayatının içinde bulunarak, esnaf ve girişimciliğin  yani ticaret hayatının bu süredeki tecrübesini yaşadım.

Bu deneyimlerimizle birlikte, yaşımızın ve hayatımızın  deneyimlerinin bize getirdiği bu potansiyelimi kullanmak, doğduğum büyüdüğüm ve yaşadığım ilçeme faydalı olmak, gerek Bürokrasiyi, gerek Ticaret hayatını, gerekse belediyeciliği bildiğimi düşünerek güzel İlçem Saray’a Belediye Başkan Aday adayıyım.

Bu görev kime nasip olacaksa şimdiden hayırlı olsun diyorum. Bu güne kadar aday adaylığı açıklaması  yapan, yapmayı düşünen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Bu güne kadar açıklama yapan arkadaşlarımız ilçemizin sorunlarını, sorunlarla ilgili çözüm ve vaadlerini de ifade ettiler. Alt alta da yazsak soldan sağa da yazsak, çok farklılık göstermemekle birlikte temel sorunlarımız aslında belli.

Büyükyoncalı’daki Mahallelerimiz ve Yeniköy deki Mahallelerimiz başta olmak üzere tüm mahallerimizde yatırım ve hizmet eksikliği şikayetleri, talepleri ve beklentileri,

İlçemiz içerisindeki trafik akışı, araçların park etme sorunu, Oto park sorunu,

İlçemiz içerisinden geçen büyük kasalı kamyon ve tırların kontrol ve denetim yetersizliği,

Otogarın şehir dışına alınamaması sorunu, kapalı Pazar yeri talepleri,

ilçe içinde sıkıntısı artan başıboş köpek sorunu, İmar sorunları, İlçeye dışarıdan girişlerimizdeki kötü yollar ve kötü görüntüler, İlçe içi ve mahalleler arası toplu ulaşım talepleri gibi sorun ve sıkıntıları hemen sayabiliriz.

Bunlar için olsun diğer talep ve istekler için bazı çalışmalar yapılıyor. Tabi ki sorunların çözümü imkanlarla sınırlıdır. Ama yetkili ve sorumlularda imkanlarını tasarruflu, adil ve objektif kullanmalıdır. Planlama, proje, maliyet ve bütçe çalışması yapılmadan adımlar atılmamalıdır. Kamunun veya Saray halkının yani 50.000 kişinin hakkının olduğu bir bütçeyi kullanıyoruz. Biz bu konuda daha dikkatli olacağız.

Proje yapmak, hizmet götürmek, sorun çözmek için bir bütçeye ihtiyaç vardır. Bizim giderlerimizi azaltmamız gerekmektedir. Giderlerin azaltılması içinde ciddi karar ve uygulamalara ihtiyaç vardır.

Denk veya açık veren bir bütçeyle yatırım yapamayız. O zaman Büyükşehir yatırımlarına veya devlet yatırımlarına mahkum kalırız.

Hükümetimizin uzun zamandır ilçemize yatırımlarını alamadık; özelliklede okullarımız konusunda… Son dönemde Özellikle Büyükşehir yatırımlarında yol aldığımızı düşünüyorum. Bu gün ilçemizde yapımları devam eden Spor Park, Kapalı spor salonu üç mahallemizde yapılan düğün salonlarının maliyetleri Saray Belediyesinin 2023 bütçesinden daha büyük maliyetlerdir. Bunun için Büyükşehir belediyesi çok önemlidir. Orada temsil edilmek ve hakkımızı almakta onun kadar önemlidir. Yapılan bu yatırımları bile almak kolay olmamıştır. Bu ilçe belediyemizin başarısı olmuştur. Biz bunların artarak devamını sağlayacak ve ilçe belediye bütçemizden de hizmet odaklı veya yatırım amaçlı projeler yapacağız.

Bunun için her sorun veya yatırımı teknik bir projeye dönüştürmeye ve maliyet bütçesine göre de uygulamaya koyacağız. Kısaca kurumsal bir kimlik ve kurumsal bir işleyiş sağlayacağız.

Başka neler katmak istiyoruz bu güzel ilçemize;

Dayatmanın değil talep edilenin değerlendirildiği bir yönetim anlayışı getirmek istiyoruz,

İmar sorunlarının azalmasını, çözülmesini istiyoruz, İlçemizde ticaret hayatının gelişmesini istiyoruz,

İlçemizde çok katlı binalar dışında bir şey değişmemiş denmesin yerine Saray bayağı değişmiş desinler istiyoruz. Yani ilçemizi ileriye taşımak istiyoruz,

İlçemizin zenginlikleri saydığımız doğasını, termal suyunu, ormanını, mesire yerlerini halkın hizmetine daha fazla sunmak, turizm fırsatlarından yararlanmak istiyoruz,

Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve emeklilerimizin daha fazla sosyal alanlarının olmasını istiyoruz,

İçten, sıcak, samimi, güler yüzlü, şeffaf, katılımcı, öneriye ve eleştiriye açık bir yönetim olsun istiyoruz,

Tedirginliğin endişenin değil, sevginin, güvenin ve hoşgörünün olduğu bir yönetim istiyoruz,

Yeniliklere ve Teknolojik gelişmelere cevap veren bir hizmet anlayışı istiyoruz,

Her şeyin çok güzel olacağına olan umudumuz azalmasın istiyoruz,

Kısaca Saray’ımızı adı gibi Saray yapmak istiyoruz.

Şimdi birlik beraberlik içinde bu isteklerimizi, beklentilerimizi ve sorunlarımızı çözmek için bu göreve talibiz. Sarayımız için bu yola çıkıyoruz.

Daha güzel ,daha yaşanabilir bir ilçe için, çocuklarımıza ve geleceğimize daha iyi bir Saray bırakmak iddiasıyla yürümeye devam edeceğiz. Onurlu bir göreve talip oldum. Sıkıntıları sorunları biliyorum. Olurda aday olursam, Başta ailemi sonra partimi, sonra ilçemi ve sizleri temsil edeceğimin bilinci içinde hareket edeceğimin sözünü veriyorum.

Bana İnanın.. Bana güvenin..

Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Bu onurlu göreve kim layık görülürse, yanında olmaya ve destek vermeye de söz veriyorum.

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladık. 2. Yüzyıla yelken açtık. Bu yüzyılda da Cumhuriyetimize ve Atatürk’ümüze sahip çıkmaya artan bir özlemle devam edeceğiz.

Yolumuz Cumhuriyetin aydınlık yolu, Rehberimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Yolumuz ve yolunuz açık olsun.

Hepinize bir kez daha katılımınızdan, destek ve moral vermenizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. En  içten sevgi saygılarımı sunuyorum. Sağ olun var olun. Her şey gönlünüzce olsun…

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Levent, Köksalan, CHP’den, aday, adaylığını, resmi, olarak, açıkladı,
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 01.05.2024
Bugün
12 - 17
Perşembe
10 - 16
Cuma
13 - 16
Tekirdağ

Güncelleme: 01.05.2024
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
93
80
1
3
30
34
2
Fenerbahçe
89
89
1
5
28
34
3
Trabzonspor
58
60
12
4
18
34
4
Başakşehir
52
46
12
7
15
34
5
Beşiktaş
51
45
13
6
15
34
6
Kasımpasa
49
56
13
7
14
34
7
Rizespor
49
45
13
7
14
34
8
Alanyaspor
48
49
10
12
12
34
9
Sivasspor
48
41
10
12
12
34
10
Antalyaspor
45
39
11
12
11
34
11
A.Demirspor
41
49
11
14
9
34
12
Kayserispor
40
39
13
10
11
34
13
Samsunspor
39
37
15
9
10
34
14
Ankaragücü
38
42
12
14
8
34
15
Karagümrük
36
41
16
9
9
34
16
Konyaspor
36
34
14
12
8
34
17
Gaziantep FK
34
39
18
7
9
34
18
Hatayspor
33
38
15
12
7
34
19
Pendikspor
30
38
18
9
7
34
20
İstanbulspor
16
26
23
7
4
34
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı