Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

ALİ ÖZEN’DEN YETKİLİLERE ÇAĞRI

ALİ ÖZEN’DEN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Yayınlama: 20.11.2020 - 15:47 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Yeni kısıtlamalarla ilgili Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özen bazı açıklamalarda bulundu. Özen, özellikle esnafın bu kısıtlamalarla beraber çok zorlanacağını belirtti.

Özen yaptığı açıklamada yetkililerin bu süreçte esnafa kira, personel maaşı ve faturalar konusunda yardım etmesini dile getirirken, yardımlar olmazsa birçok esnaf dükkânlarına kepenk vuracağını belirtti.

Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özen yaptığı açıklamada

“Daha önce getirilen kısıtlama tedbirleri kapsamında en büyük sıkıntıyı esnafımız yaşadı. Kuşkusuz yeni alınan kısıtlama tedbirleri kapsamında olumsuz etkilenecek kesim yine esnaftır.” dedi Esnafa acil desteğin şart olduğunu dile getirdi.

Başkan Ali Özen sağlık için alınan hiçbir karara karşı değiliz tedbirlere evet ancak bizim halimiz ne olacak. Daha önce getirilen kısıtlama tedbirleri kapsamında en büyük sıkıntıyı esnafımız yaşadı. Kuşkusuz yeni alınan kısıtlama tedbirleri kapsamında olumsuz etkilenecek olan kesim yine esnaf özellikle Kahveci, Lokantacı, Kafeteryacı, Ulaşım Sektörü esnafı olacaktır.

Alınan kararlar kapsamında esnaf özel olarak desteklenmelidir. Yeni alınan kararlarda olumsuz etkilenecek olan esnafımız ekonomik olarak desteklenmelidir. Hiç zaman kaybetmeden iş yerleri kapanan esnafımıza ve yanlarında çalıştırdıkları personellere nakdi, yardım yapılmalıdır. Kira yardımının yanı sıra elektrik, su, doğalgaz gibi genel giderlerini karşılamak için her ay düzenli olarak belli oranda esnafımıza nakdi yardım yapılmalı. Esnaf ve sanatkârlar kapalı oldukları bu dönemde SSK, BAĞKUR ve vergi ödemelerinde muaf tutulmalıdır.” İfadelerini kullandı.

# # Ali # Özen’den # YETKİLİLERE # Çağrı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE