İlçemizin sevilen kişiliklerinden olan Bizim Özgen lakaplı Özgen Erkiş  Haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde milletvekilliğine hazırlanıyor. Milletvekilliği aday adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Özgen Erkiş, aday belirleme sisteminin açıklanmasından sonra adaylığını açıklayacağını  belirtti.

"ADAY BELİRLEME YÖNTEMİNİN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUM"
Cumhuriyet Halk Partisi'nden  milletvekili aday adayı olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulunan Bizim Özgen, "Cumhuriyet Halk Partisi'nden  milletvekilliğine aday adayı olmayı planlıyorum. Bu yöndeki kararımı  günler öncesinden  İlçe Yönetim Kurulu  üyelerimizle  paylaştım.  İlk resmi adımlarım için, genel merkezimizce  bu günlerde yapılması muhtemel  ilimize dair aday belirleme yönteminin açıklamasını bekliyorum" dedi.

"BEN SAHADA CEPHEDE OLMAK İSTİYORUM"
Sıralama için bir beklentisinin olmadığını belirten Bizim Özgen, "Umudum bir  ön seçim sonucuyla aday adaylığımı bir adaylığa; potansiyel enerjimi kinetiğe dönüştürmektir. Halkça söylemek gerekirse  rüştümü ispat etmek, partim için harman dövmektir.  Bundan dolayı ilk 6 'ya girmek istiyorum.  6. sıra ile 7. sıra arasında devasa bir fark görürken  aynı 6. sıra ile 1. sıra arasında zerre kadar  ayrım gözetmiyorum. Çünkü ben sahada, cephede olmak istiyorum" dedi.

SEÇİM ŞARKISI HAZIR
Aday belirleme yönteminin belirlenmesinin ardından aday adaylığını açıklayacağını belirten Erkiş,  şimdiden seçim hazırlıklarına başladı. Özgen Erkiş, 'Evreşe Yolları Dar' türküsünün müziği üzerine kendi yazdığı seçim şarkısını Ses Sanatçısı Mutlu Arı ile birlikte stüdyoya girerek okudu.