ads
DOLAR 44.36 ₺
EURO 51.54 ₺
STERLIN 59.53 ₺
G.ALTIN 6,533.40 ₺
Ç.ALTIN 11,226.60 ₺
BİLEZİK 6,262.18 ₺
BTC 70,653.83 $
ETH 2,157.71 $
BİST 0.00

    Akgül Milli Eğitim Bakanı Avcı ile görüştü

    SARAY
    Yayınlama: 1 Nisan 2013 Pazartesi 22:05 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Akgül Milli Eğitim Bakanı Avcı ile görüştü

    Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferhat Akgül Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüştü. Derneğin çalışma, faaliyetleri ve projeler hakkında Bakan Avcı’ya bilgi veren Akgül, Tekirdağlıların selamını iletti.
    Dernek Başkanı Akgül, Tekirdağ’a 2013 yılı bütçesinden yapılacak hizmetleri sordu. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ise, “Tekirdağ benim için önemli illerdendir. Tekirdağ’da okuyan öğrencilerimize ve İl ve İlçelerde bulunan okullara yapılacak hizmetlerle yakından ilgileneceğim. Yakın zamanda Tekirdağ’a geleceğim. Tekirdağlı dostlara selam ve saygılarımı iletin” dedi.
    Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferhat Akgül samimi ortamda geçen görüşmeden sonra Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın yanından ayrıldı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code