ads
DOLAR 44.19 ₺
EURO 50.59 ₺
STERLIN 58.63 ₺
G.ALTIN 7,116.60 ₺
Ç.ALTIN 11,842.16 ₺
BİLEZİK 6,605.53 ₺
BTC 71,453.59 $
ETH 2,102.95 $
BİST 0.00

    Arife günü çarşı hareketliydi

    SARAY
    Yayınlama: 19 Kasım 2010 Cuma 10:07 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Arife günü çarşı hareketliydi
         Durgun günler yaşayan esnaf, bayram vesilesi ile biraz olsun moral buldu.  Arife günü Saraylı vatandaşlar bayram öncesi hazırlıklarını tamamlamak için çarşı ve semt pazarlarına akın ederek alışveriş yaptılar.
        Bayram öncesinde çarşı ve pazarlara aileleri ile birlikte akın eden Saraylılar yaptıkları alışveriş ile esnafın yüzünü güldürdüler.
    Kimi vatandaşımız bayrama hazırlık için bıçaklarını bilemekle meşgülken, kimi vatandaşlarımız ise pazardan yarın giyeceğini, yiyeceğini alma telaşı içindeydi. Ayrıca hayvan pazarında kurbanlık alımı için de pazarlıklar devam ederken, Saray'a ihtal kurbanlık hayvanlarıngeldiği öğrenildi. Kurban pazarında fiyatların akşam saatlerine doğru düşmeye başladı öğrenildi.
            İşte geldi yeni bir kurban daha; Hayırlı ve Bereketli Bayramlar....
     
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code