ads
DOLAR 42.51 ₺
EURO 49.50 ₺
STERLIN 56.69 ₺
G.ALTIN 5,751.25 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,356.24 $
ETH 3,163.57 $
BİST 0.00

    Başkan Atansoy Kahvaltıda Projelerini Anlattı

    SARAY
    Yayınlama: 8 Mart 2024 Cuma 11:06 Kaynak: Haber Merkezi

    Başkan Atansoy Kahvaltıda Projelerini Anlattı

    Başkan Atansoy Kahvaltıda Projelerini Anlattı

    DEVA Partisi Saray Belediye Başkan Adayı Tarık Atansoy , STK ve yerel basınla kahvaltıda bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programında Atansoy, projelerini anlattı. 

    DEVA Partisi Saray Belediye Başkan Adayı Tarık Atansoy, STK ve yerel basınla kahvaltıda bir araya gelerek projelerini anlattı. Başkan Atansoy, Saray’ın en önemli sorunların başında gelen depremle ilgili önemli çalışmaların yapıldığını da vurguladı.

    DEVA Partisi Saray Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyeleri Adayları ile birlikte, Saray’da bulunan STK’ları ve yerel basınla kahvaltıda buluştu. Saray Ahh Çeşme Cafe’de toplanan STK’lar  ve basın mensupları na projelerini anlatırken, özellikle Saray’ın sorunlarının yanı sıra imardan, sağlığa,  spordan STK’ların görev yetkilerine, varana kadar her alanda DEVA Parti’nin faaliyetlerini, hedeflerini ve çalışmalarını paylaştı.

    SARAY’DA  DOĞRU GİTMEYEN ŞEYLERİ DÜZELTMEYE VE GÖNÜL ADAMI OLAMAYA GELİYORUZ

    DEVA Partisi Saray Belediye Başkan Adayı Tarık Atansoy, Saray’da doğru gitmeyen bir şeyler olduğunu ve bu yanlışları düzeltmeye geldiklerini ifade eden Atansoy, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın sahalarda halk tarafından sevilen bir isim olduğunu ve söylediklerinin vatandaş tarafından benimsenen bir liderdir. Biz de bu doğrultuda yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. İnşallah hep birlikte bu güzel ilçemize hizmetkar olmaya geliyoruz” dedi.


    İlk Yorumu Sen Yaz
    code