ads
DOLAR 44.35 ₺
EURO 51.44 ₺
STERLIN 59.47 ₺
G.ALTIN 6,291.82 ₺
Ç.ALTIN 11,025.11 ₺
BİLEZİK 6,149.79 ₺
BTC 70,630.60 $
ETH 2,142.22 $
BİST 0.00

    Başkan Çoban Ankara ya gitti

    SARAY
    Yayınlama: 7 Şubat 2013 Perşembe 22:23 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Başkan Çoban Ankara ya gitti

    Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban CHP Genel Merkezi tarafından yapılacak toplantıya katılmak için Ankara’ya gitti. İki sürecek toplantıya katılmak için Ankara’ya gideceğini söyleyen Başkan Çoban, toplantıda CHP'nin Yerel Yönetim Stratejisi ile yerel, ulusal ve uluslararası yerel yönetim kampanyalarının da değerlendirileceğini ifade etti.

    CHP Genel Merkezi ülkede siyasetin kızıştığı bir dönemde Belediye Başkanlarını Ankara’ya çağırdı. Genel Merkez’in çağrısı ile Çarşamba akşamı Ankara’ya hareket eden Başkan Çoban, Perşembe ve Cuma günleri sürecek toplantıya katılacak.


    YEREL YÖNETİM STRATEJİSİ ELE ALINACAK
    CHP'li belediye başkanlarının, iki günlük bir çalışma programı kapsamında 7-8 Şubat tarihlerinde Ankara'da bir araya geleceği söyleyen Başkan Çoban, “Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil tarafından yapılan çağrıyla Belediye Başkanları Ankara’da toplanacak. 7-8 Şubat günleri Sheraton Otel'de gerçekleştirecek toplantı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıyla başlayacak ve toplantıda CHP'nin Yerel Yönetim Stratejisi ile yerel, ulusal ve uluslararası yerel yönetim kampanyaları değerlendirilecek. Toplantıda ayrıca, CHP'li belediyelerin seçilmiş projeleri hakkında da görüş alışverişinde bulunulacak” dedi.

    BAŞKAN ÇOBAN SU PROJESİ İÇİN GÖRÜŞMELERDE BULUNACAK
    Başkan Çoban son olarak, projesi onaylanan Su Projesi için kredi görüşmelerinde bulunacağını da dile getirdi.
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code