ads
DOLAR 42.52 ₺
EURO 49.59 ₺
STERLIN 56.81 ₺
G.ALTIN 5,787.48 ₺
Ç.ALTIN 9,537.13 ₺
BİLEZİK 5,319.79 ₺
BTC 92,339.95 $
ETH 3,163.01 $
BİST 0.00

    Beyazköy Atatürk Aile Çay Bahçesi yenilenen yüzüyle açıldı

    SARAY
    Yayınlama: 1 Haziran 2025 Pazar 14:28 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Caner Han

    Saray Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek modern bir görünüme kavuşturulan Beyazköy Atatürk Aile Çay Bahçesi, düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu.

    Beyazköy Atatürk Aile Çay Bahçesi yenilenen yüzüyle açıldı

    Tekirdağ’ın Saray ilçesine bağlı Beyazköy Mahallesi’nde yer alan ve uzun süredir mahalle sakinlerinin buluşma noktalarından biri olan Atatürk Aile Çay Bahçesi, Saray Belediyesi’nin yürüttüğü yenileme çalışmaları sonucunda modern bir görünüme kavuşarak yeniden hizmete açıldı. Açılış töreni büyük ilgi gördü.

    Törene Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanı Erol Gürler, Belediye Başkan Yardımcıları, Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özen, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Açılışta konuşan Beyazköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Özer, mahalleye böyle bir sosyal alan kazandırılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Başta Belediye Başkanımız Sayın Abdül Taşyasan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim,” dedi.

    Belediye Başkanı Abdül Taşyasan ise yaptığı konuşmada, çay bahçesinin yalnızca bir sosyal tesis olmadığını, aynı zamanda halkın, siyasilerin ve yöneticilerin bir araya gelerek kaynaştığı bir alan olacağını belirtti. “Vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebileceği, dinlenebileceği, sosyalleşebileceği bu mekanı baştan sona yeniledik. Artık daha modern, daha estetik ve daha işlevsel bir yapıya sahip. Beyazköy’e hayırlı olsun,” dedi.

    Haber Resmi

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code