ads
DOLAR 45.07 ₺
EURO 53.05 ₺
STERLIN 61.32 ₺
G.ALTIN 6,658.38 ₺
Ç.ALTIN 10,859.74 ₺
BİLEZİK 6,057.55 ₺
BTC 76,748.83 $
ETH 2,285.67 $
BİST 0.00
    ads

    Bozuk yol az daha can alıyordu

    SARAY
    Yayınlama: 17 Eylül 2015 Perşembe 23:43 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Bozuk yol az daha can alıyordu

    Göçerler Mahallesi'ndeki yol sorununu birkaç kez gündeme getirmemimize rağmen, hiç bir yetkili bu yola el atmadı. Göçerler Mahallesi'nde meydana gelen kazada yolun bozukluğu ve oluşan çukurlar başrol oynadı.
    Saray'n Göçerler Mahallesi ile Çorlu arasında ulaşımı sağlayan  yolun köstek yuvasına dönmesi az kalsın faciaya neden oluyordu. 16 Eylül Çarşamba günü Göçerler  Mahallesi Bayır Mevkiinde meydana gelen kazada yolcu minibüsü yoldan çıkarak devrildi.  Minibüste bulunan 8 yolcu  kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

    KÖY YOLLARININ DURUMU DEFALARCA DİLE GETİRİLDİ
    Göçerler Mahallesi meydana gelen kaza köy yollarının durumunu bir kez daha gündeme taşıdı. Köylerin merkez ve diğer ilçelere bağlantılarını sağlayan yolların bakımsızlık nedeniyle köstebek yuvasına dönmesi vatandaşların şikayetlerine konu olmuştu. Kazanın meydana geldiği Göçerler Mahallesi sakinleri daha önce Ergene il bağlantılarını sağlayan yolun durumunu ve vatandaşların şikayetlerine gazetemizde yer vermiştik. Bakım yapılmaması nedeniyle bozulan yolların tehlike saçtığını belirten vatandaşlar yetkilileri göreve davet etmişlerdi. Vatandaşların şikayetlerini dile getirmelerinin üzerinden çok geçmeden Göçerler Mahallesi'nin Çorlu ile bağlantısını sağlayan yolda meydana gelen kaza vatandaşların şikayetlerinde ne kadar haklı olduklarını ortaya çıkardı.

    ÇUKURDAN KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN
    Edinilen bilgiye göre, karşıdan gelen aracın çukurlardan kaçmak için direksiyonu kırması üzerine gelen araçtan kaçamaya çalışan minibüs sürücüsü aracın kontrolünü sağlayamayarak aracını devrilmesine neden oldu.  Yolda oluşan çukurlardan kaçmak için ani manevralar yapmak zorunda kalan sürücüler kazalara davetiye çıkarıyorlar. Yetkililer biran önce  vatandaşların şikayetlerini dikkate alarak daha büyük acılar yaşanmadan sorunun çözümü için çalışmalarına başlamaları gerekiyor.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code