ads
DOLAR 42.53 ₺
EURO 49.56 ₺
STERLIN 56.76 ₺
G.ALTIN 5,748.04 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,309.78 $
ETH 3,161.98 $
BİST 0.00

    Bu Benim Eserim

    SARAY
    Yayınlama: 8 Mart 2012 Perşembe 18:35 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Bu Benim Eserim

        Büyükyoncalı İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri tarafından "Bu Benim Eserim" adlı proje kapsamında başlatılan çalışma başarı ile sonuçlanırken öğrenciler, balkonda kurulabilecek sistemle karda ve yağmurlu havalarda, balkonda asılan çamaşırların ıslanmasına karşı başarılı bir proje geliştirdiler.   
        Büyükyoncalı İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencilerinden Mine Çoban ve Merve Savaş adlı iki öğrenci, "Aklın yağmurda kalmasın. Çamaşırların ıslanmasın" projesi ile büyük bir beğeni kazandılar.
        İlköğretim öğrencilerine yönelik başlatılan "Bu Benim Eserim" adlı projeye başvuru yapan öğrenciler dereceye girerek 3. oldular.
        Tekirdağ'da değerlendirmeye alınan proje İl Çalışma grubu tarafından değerlendirilip incelemeye tabi tutuldu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 8. sınıf öğrencilerinden Mine Çoban ve Merve Savaş adlı iki öğrenci ödüle layık görüldüler. Öğrencilerin bu başarılı çalışmaları Büyükyoncalı'da da büyük sevinç yarattı.
        

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code