ads
DOLAR 45.07 ₺
EURO 52.86 ₺
STERLIN 61.07 ₺
G.ALTIN 6,594.79 ₺
Ç.ALTIN 10,751.56 ₺
BİLEZİK 5,997.20 ₺
BTC 76,999.02 $
ETH 2,307.09 $
BİST 0.00

    Büyükşehir 1 Kasım Caddesi’ni Yeniliyor

    SARAY
    Yayınlama: 29 Nisan 2026 Çarşamba 18:57 Güncelleme: 29 Nisan 2026 Çarşamba 18:58 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Tekin Sönmez

    Büyükşehir 1 Kasım Caddesi’ni Yeniliyor

    Büyükşehir 1 Kasım Caddesi’ni Yeniliyor

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Büyükyoncalı Mahallesi’nde 1 Kasım ve Atatürk Caddelerinde yenileme ve kaldırım çalışmalarına başladı.

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Büyükyoncalı Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan iki ana caddede yol ve kaldırım çalışmalarını başlattı. Ekipler, bayramdan sonra asfalt çalışmalarının yapılacağını belirtti.

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Saray ilçesi Büyükyoncalı Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan ana caddelerde yürütülen çalışmaların ardından asfalt serimi gerçekleştirileceğini ifade etti. Büyükyoncalı Mahallesi’nde yol yenileme çalışmaları sürerken, asfalt seriminin bayram sonrası yapılması planlanıyor. Güzergâhta ayrıca sinyalizasyon, trafik levhası düzenlemeleri ve yol çizgi çalışmaları da gerçekleştirilecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol, yenilenmiş haliyle vatandaşların hizmetine sunulacak.

    Haber Resmi

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code