ads
DOLAR 50.16 ₺
EURO 55.94 ₺
STERLIN 67.02 ₺
G.ALTIN 6,556.39 ₺
Ç.ALTIN 10,696.47 ₺
BİLEZİK 5,966.47 ₺
BTC 75,507.39 $
ETH 2,219.93 $
BİST 0.00

    BÜYÜKŞEHİR’DEN ANNE ÇOCUK ETKİNLİĞİ’NE KÜLTÜREL DOKUNUŞ

    TEKİRDAĞ
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    BÜYÜKŞEHİR’DEN ANNE ÇOCUK ETKİNLİĞİ’NE KÜLTÜREL DOKUNUŞ

    BÜYÜKŞEHİR’DEN ANNE ÇOCUK ETKİNLİĞİ’NE KÜLTÜREL DOKUNUŞ

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrenciler için Çorlu’da kültür ve turizmi buluşturan bir gezi rotası oluşturdu. 

    Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar ve anneleri keyifli bir gün geçirdi.

    Anne-Çocuk Etkinliği kapsamında Kapaklı ilçesinden gelen anne ve çocuklar, Çorlu’daki müzeleri birlikte gezdiler. Etkinlik, çocukların yaşadıkları şehirde bulunan müzeleri tanımalarını sağlamak, kültürel farkındalıklarını artırmak ve müze gezme alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlendi.

    Program kapsamında Çorlu Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeli Müzesi, Atatürk Evi ve Ters Ev ziyaret edildi. Çocuklar, kültürel değerleri yakından tanıma fırsatı bulurken aynı zamanda eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşadılar.

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çocukların kültürel gelişimini destekleyen ve ailelerin birlikte vakit geçirmesine imkân tanıyan etkinliklerini yarıyıl tatili boyunca sürdürmeye devam edecek.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code