ads
DOLAR 45.21 ₺
EURO 53.04 ₺
STERLIN 61.49 ₺
G.ALTIN 6,703.28 ₺
Ç.ALTIN 10,931.66 ₺
BİLEZİK 6,097.66 ₺
BTC 78,306.91 $
ETH 2,303.53 $
BİST 0.00

    Büyükşehirden Yoncalı Halkına İftar

    SARAY
    Yayınlama: 29 Haziran 2016 Çarşamba 23:49 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Büyükşehirden Yoncalı Halkına İftar

    Ramazan ayı nedeniyle 11 ilçede iftar programı düzenleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Saray’daki ikinci iftar programını Büyükyoncalı Mahallesi’nde düzenledi. 

    Büyükyoncalı Mahallesi’nde,  28 Haziran Salı günü gerçekleştirilen iftara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Belediyesi Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda Saraylı vatandaş katıldı.
    “Her ilçe gibi Saray’da hizmetlerden en iyi şekilde yararlanacak”
    İftar programında konuşma yapan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, düzenlenen iftar programından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti. Konuşma yapması için davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bu mübarek akşamda burada bizimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Dualarımızı, dünyada açlığın olmaması ve bugün burada olmamızın en büyük sebebi şehitlerimiz için ediyoruz. Vatanımızın birlik ve beraberliği için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi. Başkan Albayrak 11 ilçenin eşit biçimde hizmet alacağını belirterek, “ Her ilçe gibi Saray’da hizmetlerden en iyi şekilde yararlanacaktır” dedi.

    YEMEK YETMEDİ
    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan vatandaşların bir bölümü yemek yiyemeden organizasyondan ayrılmak zorunda kaldı. Başka mahallelerden otobüslerle insan getirildiğini belirten bazı vatandaşlar getirilen insanlar nedeniyle yemeklerin yetersiz kaldığını iddia ettiler.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code