ads
DOLAR 42.51 ₺
EURO 49.51 ₺
STERLIN 56.69 ₺
G.ALTIN 5,761.08 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,364.93 $
ETH 3,163.87 $
BİST 0.00

    ÇORLU’DA 800 TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI

    TEKİRDAĞ
    Yayınlama: 14 Nisan 2022 Perşembe 15:16 Kaynak: Haber Merkezi

    ÇORLU’DA 800 TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI

    ÇORLU’DA 800 TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2022 yatırım programı kapsamında il genelinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

    Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Çorlu ilçesinin Ali Osman Çelebi Bulvarında başlatılan BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları tamamladı. Çalışmalarda toplam 800 ton BSK sıcak asfalt serimi yapıldı.

    Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde ulaşım kalitesini arttıracak yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz. Çorlu ilçemizde BSK Sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmasını tamamladığımız Ali Osman Çelebi Bulvarı’mızın vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code