ads
DOLAR 42.54 ₺
EURO 49.57 ₺
STERLIN 56.77 ₺
G.ALTIN 5,744.63 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 0.03 $
ETH 0.00 $
BİST 0.00

    EDİRNE'DEN KISA KISA

    ULUSAL
    Yayınlama: 10 Ağustos 2021 Salı 17:50 Kaynak: Haber Merkezi

    EDİRNE'DEN KISA KISA

    EDİRNE'DEN KISA KISA

    Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yenileme çalışmaları devam eden Atatürk Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

    Edirne Gençlik ve Spor Müdürü Selim Ak ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Vedat Çimen'den bilgi alan Helvacıoğlu, sporun her branşına hitap edecek bir stadyumun inşa edileceğini belirtti.

    Stadyumun günün ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitede olacağını aktaran Helvacıoğlu, "Hemşehrilerimizin, en değerlilerimiz gençlerimiz ve çocuklarımızın sportif ihtiyaçlarını karşılayabileceği modern bir tesisi ilçemize kazandırmamıza çok az zaman kaldı." diye konuştu.

    HAVSA'DA KALDIRIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

    Havsa ilçesinde kaldırım çalışmaları sürüyor.

    Belediye Başkanı Aydın Balkan, Yeni Mahalle'de yol ve kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

    Aşırı sıcaklara rağmen çalışmaların sürdüğünü ifade eden Balkan, "Bu disiplinli ve zor çalışmalar için mesai arkadaşlarımızı tebrik ediyor, devam eden çalışmaları için sağlık ve sıhhat diliyorum." diye konuştu.

    EDİRNE'DEKİ UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 1 ZANLI TUTUKLANDI

    Edirne'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

    İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin evlerinde arama yaptı.

    Aramalarda 30 gram uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aparatlar ele geçirildi.

    Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler M.K, Y.K ve D.C, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

    Y.K ve D.C, adli kontrol şartıyla serbest kalırken M.K, tutuklandı.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code