ads
DOLAR 42.54 ₺
EURO 49.57 ₺
STERLIN 56.77 ₺
G.ALTIN 5,744.63 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 0.03 $
ETH 0.00 $
BİST 0.00

    EDİRNE'DEN KISA KISA

    ULUSAL
    Yayınlama: 2 Ocak 2022 Pazar 20:23 Kaynak: Haber Merkezi

    EDİRNE'DEN KISA KISA

    EDİRNE'DEN KISA KISA

    Lalapaşa'da düzenlenen toplantıda ilçede Kovid-19 durumu ve aşı faaliyetleri görüşüldü.

    Lalapaşa Kaymakamı Muhammet Çiftçi başkanlığındaki toplantıya, Devlet Hastanesi Başhekimi Zafer Uygun ve muhtarlar katıldı.

    Kovid-19 durumu ve aşılama faaliyetleri ve alınacak önlemlerin görüşüldüğü toplantıda, köy muhtarlarının vatandaşları aşıya yönlendirme konusunda azami gayret göstermesi, ulaşım problemi yaşayan vatandaşlarımızın aşıya erişiminin sağlanması, başta köy kahvehanesi olmak üzere köylerimizde toplu bulunulan ortamlarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına daha fazla özen gösterilmesi konularında mutabık kalındı.

    - Süloğlu ilçesinde "Kurum teftişleri" devam ediyor

    Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya, "Kamu Kurum ve Kuruluşları Teftişi" kapsamında denetimlerini sürdürüyor.

    İlçede, Yazı İşleri Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü ve İlçe Milli Emlak Şefliğini denetleyen Kaya, yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi aldı, çalışanlara başarılar diledi.

    Yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi alan Kaya, çalışanlara başarılar diledi.

    - Süloğlu Kaymakamı Kaya, öğrencilerle bir araya geldi

    Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya, Süloğlu İlkokulu'nu ziyaret etti.

    Öğrencilerden Yunus Emir ve arkadaşlarının daveti üzerine okula gelen Kaya, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

    Kaymakam Kaya, bir süre öğrencilerle vakit geçirdikten sonra okuldan ayrıldı.

    TÜ ÖĞRENCİ SENATOSU YENİDEN TOPLANDI

    Trakya Üniversitesi (TÜ) Öğrenci Senatosu, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu başkanlığında bir araya geldi.

    TÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, birim temsilcilerinin yanı sıra topluluk, başarılı öğrenci ve uluslararası öğrenci temsilcilerinin de yer aldığı Trakya Üniversitesi Öğrenci Senatosu, Rektör Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Genel Sekreter Yardımcıları Ahmet Sezgin ve Öğrrtim Görevlisi Burak İşçimen ile daire başkanlarının katılımıyla yüz yüze toplandı.

    Tanışma ile başlayan senatoda Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker Tüküç tarafından senato yönergesinin okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

    Öğrenci Konsey Başkanı Sertaç Sevinç tarafından aktarılan gündem maddeleri çerçevesinde senato genel sekreteri olarak Burak Bardakçı seçildi.

    Gündemde yer alan tüm maddelerin ilgili birimler tarafından not edildiği senato toplantısında öğrencilerin dilek ve önerileri dinlendi, çözüm önerileri konuşuldu ve yeni kararlar alındı.

    Rektör Tabakoğlu öğrencilerin yönetim süreçlerine katılmasını, fikir ve görüşlerini beyan etmesini önemsediklerini belirtti.

    Öğrencilerin gözlerindeki parıltı ve heyecanı görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tabakoğlu, "Trakya Üniversitesi ailesinin en değerli bireyleri gençlerimizin Üniversitemizi ileriye taşıyacak proje ve görüşlerini dinlemek, yeni bakış açıları üretmelerini gözlemlemek ülkemizin geleceğinin emin ellerde olduğunu bir kez daha gösterdi. Yönetim anlayışımız çerçevesinde evlatlarımızın tüm görüş, öneri, fikir ve projelerinin takipçisi olacağımızı vurgulamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

    EDİRNE'DE FETÖ ŞÜPHELİSİ AVUKAT GÖZALTINA ALINDI

    Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında bir avukat gözaltına alındı.

    Edirne Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde hakkında gözaltı kararı verilen avukat İ.D, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince yakalandı.

    FETÖ şüphelisi avukatın emniyetteki işlemleri sürüyor.

    EDİRNE'DE KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞAN KİŞİ SİLAHLA YARALANDI

    Edirne'de husumetli oldukları iddia edilen kişiler arasındaki silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

    Alınan bilgiye göre, E.U. Ağaç Pazarı Caddesi'nde husumetli olduğu belirtilen kişinin oturduğu evin önüne geldi. Buraya gelen Y.G. de kavga çıkmaması için E.U'yu sakinleştirmeye çalıştı.

    E.U. ve husumetli olduğu kişi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. E.U. aracındaki pompalı tüfeği alarak evin önünde ateş etmeye başladı.

    Açılan ateş sonucu Y.G. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çıkan arbedede ve isabet eden saçmalar nedeniyle evin camları da kırıldı. Kendi imkanlarıyla kentteki özel bir hastaneye giden Y.G, yapılan müdahalenin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

    Olay yerinden yaya olarak uzaklaşan E.U'nun aracına çevredekiler zarar verdi.

    E.U'nun yakalanmasına çalışılıyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code