ads
DOLAR 45.21 ₺
EURO 53.04 ₺
STERLIN 61.49 ₺
G.ALTIN 6,703.28 ₺
Ç.ALTIN 10,931.66 ₺
BİLEZİK 6,097.66 ₺
BTC 78,028.18 $
ETH 2,297.47 $
BİST 0.00

    Görevden Almalar Devam Ediyor

    SARAY
    Yayınlama: 3 Ağustos 2016 Çarşamba 18:14 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Görevden Almalar Devam Ediyor

    15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan operasyonlar devam eden operasyonlar devam ediyor. Operasyonları Saray’da sıçradığı ilk kurum olan Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde operasyonlar devam ediyor.
    İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ilk operasyonun ardından hafta sonu 4 polis daha açığa alındı.

    4 POLİS AÇIĞA ALINDI
    Ülke genelinde en çok personeli görevden alınan kurumların arasından olan Emniyet Genel Müdürlüğü’nde operasyonlar devam ediyor. Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ilk operasyonda 5 kişinin açığa alınmasının ardından, ikinci dalgada da 4 polis açığa alındı. Hafta sonu 3 polis memurunun açığa alınmasının ardından, Salı günü bir polis memuru daha açığa alındı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan operasyonlar kapsamında Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde açığa alınan personel sayısı dokuza ulaştı.

    GÖREVDEN ALMALAR SÜREBİLİR
    FETÖ yapılanmasına yönelik emniyet ve eğitim camiasının görevden almalar sürerken, görevden almaların bir süre daha devam edeceği ve Saray’da görev yapan başka personellerinde görevden alınabileceği iddia ediliyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code