ads
DOLAR 42.53 ₺
EURO 49.56 ₺
STERLIN 56.76 ₺
G.ALTIN 5,748.04 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,309.78 $
ETH 3,161.98 $
BİST 0.00

    Hastaneye giden yolda kaldırım yok!

    SARAY
    Yayınlama: 6 Mayıs 2024 Pazartesi 17:27 Kaynak: Haber Merkezi

    Hastaneye giden yolda kaldırım yok!

    Hastaneye giden yolda kaldırım yok!

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından seçimlerden önce Depo Caddesi ve Hastaneye giden yola asfalt döküldü. Fakat işin tuhaf tarafı ise, kaldırımlar yapılmadan önce asfaltın dökülmesi oldu.

    Büyükşehir Belediyesi, tabiri caiz ise, “Yangından mal kaçırır gibi” asfaltı döküp bıraktılar. Oysa ilk önce kaldırımlar yapılır ve ardından asfalt çalışması yapılır. Büyükşehir bu işi tam tersine yapınca, Hastaneye giden vatandaşlar, mecburen yolun ortasında yürümek zorunda kalmaktalar.  

    Vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yola asfalt döktü dökmesine de önce yayaları düşünmeleri gerekirdi. Kaldırım olmadığından dolayı insanlar yoldan yürümek zorunda kalıyorlar. Bu yolda kaza olması an meselesidir. Yeni yapılan köprünün üstünde dahi kaldırım yok. Böyle bir iş yapılmaz. Sanki “Yangından mal kaçırıyor” gibi davranan Büyükşehir yetkilileri ne akla bu kadar sorumsuzca davranmalarına akıl erdirilemiyor diye” tepki göstermekteler.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code