ads
DOLAR 45.20 ₺
EURO 53.07 ₺
STERLIN 61.48 ₺
G.ALTIN 6,694.86 ₺
Ç.ALTIN 10,902.60 ₺
BİLEZİK 6,081.45 ₺
BTC 78,039.23 $
ETH 2,297.79 $
BİST 0.00

    İhraçlar Hız Kesmiyor

    SARAY
    Yayınlama: 4 Eylül 2016 Pazar 22:00 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    İhraçlar Hız Kesmiyor

    FETÖ operasyonları kapsamında açığa alınan kamu görevlilerinin meslekten ihraçları ile ilgili yayınlanan kararname kapsamında, Saray’da görevli 6 emniyet mensubu ile birlikte 4 öğretmende meslekten men edildi. Gerçekleştirilen son meslekten ihraçlarla birlikte Saray’da FETÖ kapsamında memuriyetten ihraç edilen personelin sayısı 11'e ulaştı.
    Daha önce FETÖ operasyonları kapsamında açığa alınan öğretmenlerden dördünün görevine yayınlanan kararname ile son verilmiş oldu. Görevden ihraçların en çok olduğu kurumların başında gelen Milli Eğitim camiasında yeni ihraçların olup olmayacağı merak konusu.

    TEKİRDAĞ GENELİNDE 98 ÖĞRETMEN GÖREVDEN ALINDI
    FETÖ mensuplarının kamudan tasfiye edilmesine yönelik başlatılan ihraçların en etkili olduğu kurum Milli Eğitim Bakanlığı oldu. Bakanlar Kurulu tarafından yayınlanan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile terör örgütleri lehine faaliyette bulunduğuna karar verilen 41 bin personel kamudan ihraç edilmişti. 41 personelin ihraç edildiği kararname kapsamında 28 bin 163 öğretmenin görevine son verilmişti. Resmi Gazetede yayınlanan listelere göre Tekirdağ genelinde 98 öğretmenin görevine son verildi.

    4 TANESİ SARAY’DA GÖREVLİ
    672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Tekirdağ genelinde görevine son verilen 98 öğretmenin 4 tanesi Saray’da ki okullarda görev yapmaktaydı. Kararname kapsamında Saray’da görevli öğretmenlerden  Erol M., Fatih Y., Kezban Ç. ve Mustafa B. nin görevine son verildi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code