ads
DOLAR 50.16 ₺
EURO 56.10 ₺
STERLIN 67.22 ₺
G.ALTIN 6,562.08 ₺
Ç.ALTIN 10,739.14 ₺
BİLEZİK 5,990.27 ₺
BTC 80,167.47 $
ETH 2,412.32 $
BİST 0.00

    KADIN DAYANIŞMA MERKEZLERİNDEN YAŞLILARA PSİKOSOSYAL DESTEK

    SARAY
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi

    KADIN DAYANIŞMA MERKEZLERİNDEN YAŞLILARA PSİKOSOSYAL DESTEK

    KADIN DAYANIŞMA MERKEZLERİNDEN YAŞLILARA PSİKOSOSYAL DESTEK

    Dünya Sağlık Örgütü tarafından Covid-19'un "Pandemi" olarak ilan edilmesi ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Covid-19 Korona Virüsü tedbirleri kapsamında çalışmalarını hızla sürdürüyor.

     Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımıza bağlı Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy ilçelerinde bulunan Kadın Danışma Merkezlerinde çalışan, Sosyal Hizmet Uzmanları ve Psikologlar tarafından; Tekirdağ'da yaşayan ve Covid-19 salgınından etkilenen hasta, hasta yakını veya 65 yaş üstü diğer vatandaşlara kaygı yönetimi, süreç içerisinde ortaya çıkan psikolojik tepkiler  ve stresle başa çıkma sürecinde "Psikososyal Destek Hizmeti" veriliyor.

     Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar "0850 459 34 34" nolu telefonu arayarak, Sosyal Hizmet Uzmanları ve Psikologlardan Psikososyal Destek Hizmeti alabilecekler.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code