ads
DOLAR 48.82 ₺
EURO 55.91 ₺
STERLIN 65.16 ₺
G.ALTIN 6,837.60 ₺
Ç.ALTIN 11,072.88 ₺
BİLEZİK 6,176.43 ₺
BTC 85,586.79 $
ETH 2,739.11 $
BİST 0.00

    KAPAKLI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI GÖREVDEN ALINDI

    KAPAKLI
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi

    KAPAKLI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI GÖREVDEN ALINDI

    KAPAKLI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI GÖREVDEN ALINDI

    Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Âdem Sekmen ve Veysel Güven’i görevden aldı.

    31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Mustafa Çetin tarafından belediye başkan yardımcılığı görevine getirilen Âdem Sekmen ve Veysel Güven görevden alındı. 

    Kapaklı Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesi yapılan grup toplantısında, Sekmen ve Güven'e görevden alma kararı Mustafa Çetin tarafından bildirildi. Çetin'in bu kararı almasında bölge milletvekillerinin etkili olduğu ifade edildi.

    YENİ BAŞKAN YARDIMCILARI KİMLER OLACAK?

    Bu görevden almaların Kapaklı siyasetini nasıl etkileyeceği merak konusu olurken, görevden alınan Sekmen ve Güven'in yerine Kapaklı Belediye Meclis Üyelerinden Halil Yıldırım, Ruhi Özden ve Nizamettin Çoban arasında tercih yapılacağı konuşuluyor.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code