ads
DOLAR 42.60 ₺
EURO 49.61 ₺
STERLIN 56.75 ₺
G.ALTIN 5,753.27 ₺
Ç.ALTIN 9,475.91 ₺
BİLEZİK 5,285.65 ₺
BTC 90,014.31 $
ETH 3,104.42 $
BİST 0.00

    Kapaklı’da Kreşte Şiddet Davası

    KAPAKLI
    Yayınlama: 15 Mart 2025 Cumartesi 22:43 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Caner Han

    Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde, özel bir kreşte öğrencilere şiddet uygulandığı iddialarıyla ilgili açılan davada, 4 tutuksuz sanığın yargılanmasına devam edildi.

    Kapaklı’da Kreşte Şiddet Davası

    Çerkezköy 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, çocuklarının şiddete maruz kaldığını öne süren veliler ile taraf avukatları katıldı. Kreş müdürü E.Y., müdür yardımcısı T.K. ve öğretmenler S.M. ile B.Y. ise duruşmada hazır bulunmadı.

    Velilerden Tepki

    Duruşmada söz alan velilerden N.Ç., çocuklarının olaydan hala psikolojik olarak etkilendiğini belirterek, “Çocuklarımız bu travmadan kurtulamadı. Sorumluların bir an önce cezalandırılmasını istiyoruz” dedi. Aileler, sanıkların yargı sürecinde hesap vermesini beklediklerini ifade etti.

    Dava Ertelendi

    Mahkeme heyeti, tanık olarak dinlenmek üzere M.Ö. ve F.T.’nin bir sonraki duruşmaya çağrılmasına karar verdi. Dava, 20 Haziran tarihine ertelendi.

    Kapaklı’da yaşanan bu olay, kreşlerdeki güvenlik ve denetim tartışmalarını bir kez daha gündeme taşırken, dava süreci kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code