Demirköy Kaymakamlığı'na Yaşar Şimşek atandı
Demirköy Kaymakamlığına atanan Yaşar Şimşek, görevine başladı.
Şimşek, Demirköy'e atanmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Demirköy'ün ilk görev yeri olduğunu ifade eden Şimşek, görev süreci boyunca en iyi şekilde hizmet edeceğini belirtti.
Tüm kamu kurumları ile uyum içerisinde çalışacaklarını aktaran Şimşek, "Demirköy çok güzel bir ilçemiz. Böyle bir ilçede göreve başlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Devlette devamlılık esastır. Bizden önceki kaymakamlarımızın hizmetlerinin üzerine de ekleyerek görevimizi sürdüreceğiz." diye konuştu.
KIRKLARELİ BELEDİYESİ AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARINA SÜRDÜRÜYOR
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, cadde, sokak ve parklarda budama faaliyetlerini yürütüyor.
Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı açıklamada, ekiplerin çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü belirtti.
Ağaçların sağlıklı bir şekilde yetişmeleri amacıyla budama faaliyetlerinin gerçekleştirildiğini aktaran Kesimoğlu, ekiplerin çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.
CADDE YENİLEME PROJESİ
Kırklareli'nde cadde yenileme projesi devam ediyor.
Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sungurbey Caddesi'nde yürütülen projede yol yapım çalışmaları tamamlandı.
Proje kapsamında refüjlere aydınlatma direklerinin montajı yapılarak, ışıklandırıldı.
YARALI ŞAHİN TEDAVİ ALTINA ALINDI
Lüleburgaz'da yaralı halde bulunan şahin tedavi altına alındı.
Vatandaşlar tarafından ayağı kırık olarak bulunan şahin, Lüleburgaz Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne götürüldü.
Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner hekimlerince ilk müdahalesi yapılan yaralı şahin, Kırklareli Valiliği Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi.
KIRKLARELİ'NDE GIDA İŞLETMELERİ DENETLENDİ
Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğünce gıda işletmeleri denetlendi.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli üretim, toplu tüketim ve satış işletmelerde denetim gerçekleştirdi.
Ekipler denetimlerde hijyen kuralları, personelin sağlık karneleri ile fiyat etiket kontrollerini yaptı.
Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, AA muhabirine, denetimlerin devam edeceği belirtti.
İşletme denetimlerine önem verdiklerini ifade eden Aksoy, "Gıda işletmelerinde görülen tüm olumsuzluklar için alo gıda hattına başvuru yapıldığında gıda kontrol ekiplerimizce titizlikle denetimler gerçekleştirilmekte, gerekli durumlarda numuneler alınmaktadır." diye konuştu.