ads
DOLAR 42.70 ₺
EURO 50.17 ₺
STERLIN 57.09 ₺
G.ALTIN 5,898.49 ₺
Ç.ALTIN 9,753.29 ₺
BİLEZİK 5,440.37 ₺
BTC 91,935.05 $
ETH 3,227.29 $
BİST 0.00

    Kırklareli'nden kısa kısa

    KIRKLARELİ
    Yayınlama: 29 Nisan 2022 Cuma 15:28 Kaynak: Haber Merkezi

    Kırklareli'nden kısa kısa

    Kırklareli'nden kısa kısa

    Lüleburgaz ilçesinde deprem tatbikatı yapıldı.

    AFAD tarafından depreme karşı bilinç oluşturma, doğru hareket etme, olası bir deprem anında tehlikelere karşı deneyim oluşturma ve ekip olarak hareket etme bilincini yükseltme amacıyla Lüleburgaz Kaymakamlığı'nda tatbikat gerçekleştirildi.

    Senaryo gereği belediye binasında 20 saniye boyunca acil durum butonuna basıldı.

    180 personel, kaymakamlık binasından bulunan vatandaşlar, 2 dakika boyunca çök-kapan-tutun pozisyonunda bekledi.

    Sirenin sona ermesi ile kontrollü şekilde bina tahliye edildi.

    EVRENSEKİZ BELDESİNDE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

    Evrensekiz Belediyesi sivrisinek ve karasineklere karşı ilaçlama çalışmaları başlattı.

    Belediyeden yapılan açıklamada, ekiplerin dere yatakları, sulak alanlar ve çöplükleri ilaçladığı belirtildi.

    Açıklamada, yaz aylarında sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi açısından erken dönemde yapılan larva mücadelesinin tüm hızıyla devam edeceği bildirildi.

    DÜNYA CAZ GÜNÜ KUTLANACAK

    Kırklareli'nde Dünya Caz Günü etkinliklerle kutlanacak.

    Kırklareli Belediyesinden yapılan açıklamada, 30 Nisan Dünya Caz Günü dolayısıyla konser düzenleneceği belirtildi.

    Açıklamada, konserin 21.30'da, Yayla Kültür ve Sanat Meydanı'nda gerçekleştirileceği ifade edildi.

    Vokalde Evrim Özşuca, trompette Aytaç Aydoğdu, vibrafonda Can Tutuğ, bas gitarda Deniz Kançelik ve davulda Erdem Uvalıoğlu'nun yer alacağı konsere tüm vatandaşlar davet edildi.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code