Büyükyoncalı Yenimahalle İlkokulu/Ortaokulu tarafından öğrencilerine yönelik kitap okuma alışkanlığı kazandırma amacıyla kitap okuma yarışması düzenlendi. 2012 Aralık ayında başlatılıp 2013 Ocak ayında sonlandırılan Kitap Okuma Yarışması’nda, İlkokul ve Ortaokul kademesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri 1. dönem sonu itibarı ile yapılan törenle verildi
Büyükyoncalı Yenimahalle İlkokulu/Ortaokulu’nun düzenlediği kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.
DÜZENLENEN TÖRENLE ÖDÜLLER VERİLDİ
Kitap Okuma Yarışması’nda süreç 3 aylık planlanarak her bir öğrenci için onar günlük periyotlarla 8 adet kitap okuması sağlandı. Okudukları kitaplardan hazırlanan sorularla yarışmaya katılan 112 öğrenci sınava tabi tutularak yaptıkları doğru sayısına göre derecelendirme yapıldı. 2012 Aralık ayında başlatılıp 2013 Ocak ayında sonlandırılan Kitap Okuma Yarışması’nda, İlkokul ve Ortaokul kademesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri 1. dönem sonu itibarı ile yapılan törenle verildi.
HANGİ HEDİYELER VERİLDİ?
Yarışmada dereceye giren öğrencilere, İlkokul için; birinci olan öğrenciye bisiklet, İkinci olan öğrenciye MP4 çalar, üçüncü olan öğrenciye spor ayakkabısı hediye edilirken, Ortaokullar için birinci olan öğrenciye tablet bilgisayar, İkinci olan öğrenciye MP4 çalar, üçüncü olan öğrenciye spor ayakkabısı hediye edildi.