Saray’ın Küçükyoncalı Mahallesi, yıllardır beklediği doğal gaz yatırımına kavuşuyor. Mahallede doğal gaz altyapı çalışmalarının başlaması dolayısıyla düzenlenen törenle ilk kazma vuruldu.
20 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilen törene; Saray Kaymakamı Refik Özsoy, TBMM Divan Kâtip Üyesi ve CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Küçükyoncalı Mahallesi’nde hayata geçirilecek doğal gaz projesiyle birlikte vatandaşların daha modern, konforlu ve çevreci bir enerji kaynağına ulaşması hedefleniyor. Yatırımın tamamlanmasıyla birlikte özellikle kış aylarında mahalle sakinlerinin yaşam standartlarının yükselmesi bekleniyor.
Törende yapılan konuşmalarda, doğal gaz altyapısının ilçenin gelişimi açısından önemli yatırımlardan biri olduğu vurgulanırken, projenin bölgeye değer katacağı ifade edildi.
Mahalle sakinleri, uzun süredir bekledikleri yatırımın başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, doğal gazın Küçükyoncalı için önemli bir kazanım olduğunu belirtti.

Projenin hayata geçirilmesinde katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür edilirken; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a, yüklenici firmaya ve süreci takip eden Tekirdağ milletvekillerine destekleri dolayısıyla teşekkür edildi.
Küçükyoncalı’da başlayan doğal gaz çalışmaları, mahallede yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendirilirken, vatandaşlar yatırımın en kısa sürede tamamlanarak hizmete alınmasını bekliyor.
