ads
DOLAR 45.21 ₺
EURO 52.94 ₺
STERLIN 61.27 ₺
G.ALTIN 6,572.28 ₺
Ç.ALTIN 10,833.83 ₺
BİLEZİK 6,043.09 ₺
BTC 80,025.03 $
ETH 2,376.98 $
BİST 0.00

    Mesaiye Saray da Başladı

    SARAY
    Yayınlama: 17 Ekim 2016 Pazartesi 21:16 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Mesaiye Saray da Başladı

    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 17 Ekim Pazartesi mesaisine Saray’da başladı. Erken saatte yola koyulan Başkan Albayrak Saray’da bir dizi incelemelerde bulundu. Sabahın erken saatlerinde ilçe merkezi ve Güngörmez Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu.

    Manda Besicilerini Dolaştı

    Saray ziyareti Göngörmez Mahallesi’nde başlayan Başkan Albayrak’a ziyaretlerinde Tekirdağ Damızlık Manda Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Mustafa Bostancı ve mahalle muhtarı Şefik Akdere eşlik etti. Güngörmez Mahallesi’nde ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan parkta incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, daha sonra Bostancı ile birlikte devam eden Mandacılığı Geliştirme Projesini yerinde incelediler. İncelemelerin ardından mahalle kahvesine gelen Başkan Albayrak mahalle sakinleri ile sohbet etti.

    ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANAN CADDELERİ GEZDİ

    Güngörmez Mahallesi’nin ardından ilçe merkezine gelen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışması gerçekleştirilen caddeleri dolaştı. İlçedeki incelemelerini tamamlayan Başkan Albayrak dönüş yolunda, Çayla Mahallesi’ne kadar gelen Ulaş – Çayla grup yolunu inceledi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code