ads
DOLAR 44.11 ₺
EURO 51.16 ₺
STERLIN 59.32 ₺
G.ALTIN 7,330.66 ₺
Ç.ALTIN 12,102.55 ₺
BİLEZİK 6,750.78 ₺
BTC 69,963.71 $
ETH 2,033.25 $
BİST 0.00

    Müdürlere veda yemeği düzenlendi

    SARAY
    Yayınlama: 24 Şubat 2010 Çarşamba 21:09 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Müdürlere veda yemeği düzenlendi

          Emniyet Müdürü Doğan Çakar ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Aydın'a bir veda yemeği düzenlendi. Emniyet Müdürü Çakar iki yıl, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Aydın yedi yıl Saray'da görev yaptıkları dönemler içerisinde görevleri süresince oluşturdukları dostluklar ve saygınlıklarından dolayı Saray'lılar, müdürlerini veda yemeğinde yalnız bırakmadılar. Bu süre içinde ilçede iyi izlenim bırakan müdürler, son gecelerinde kendilerini yalnız bırakmayan Saray’lılarla keyifli bir veda gecesi geçirdiler.
        Plaket töreninde Kaymakam Zeki Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Aydoğan birer kısa konuşma yaparak, Müdürleri görevleri boyunca gösterdikleri başarılarından dolayı kutladılar. Aynı başarıyı gidecekleri yeni görev yerlerinde de göstereceklerinden emin olduklarını ifade ettiler.

    "SARAY'IN AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR"

        Emniyet Müdürü Doğan Çakar ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Aydın, "Veda gecesini düzenleyen ve bizleri onure eden başta değerli Kaymakamımız Sayın Zeki Kaya olmak üzere tüm davetlilerimize şükranlarımızı sunarız.  Bu veda yemeğinin ilk olması bizlere ayrı bir mutluluk verdi. Bizim her ne kadar tayinimiz çıktı ise de, biz yine de Saray'ın bir mahallesinde görev yapıyoruz. Çünkü uzaklara gitmedik. İl içerisinde Çorlu ve Tekirdağ merkezine tayinimiz çıktığı için biz her zaman Saray'da olabiliriz. Yani Saray'ın bizim için ayrı bir güzelliği var" dediler.
        Perşembe akşamı Saray Restoranda düzenlenen veda yemeğinde müdürlere Saray'ı hatırlatacak birer plaket takdim edildi.
        Veda yemeğine Kaymakam Zeki Kaya, Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Cumhuriyet Savcılarından M. Akif Tanrıtanır ve Adem Uğurlu, Hakimlerden Ali Ekmekçioğlu, Borat Topuz ve Hidayet Kaynak, İlçe Jandarma Komutanı Üst. Selami Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Savaş Zengin, Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer, Beyaz Köy Belediye Başkanı İbrahim Malkoç, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tuncel ve Yönetim Kurulu, CHP İlçe Teşkilatı, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, köy muhtarları ve davetliler katıldı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code