ads
DOLAR 42.52 ₺
EURO 49.55 ₺
STERLIN 56.74 ₺
G.ALTIN 5,763.56 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,342.56 $
ETH 3,163.10 $
BİST 0.00

    Özel Saray Yedirenk Minikleri şenlikte buluştu

    SARAY
    Yayınlama: 1 Mayıs 2018 Salı 06:18 Kaynak: Haber Merkezi

    Özel Saray Yedirenk Minikleri şenlikte buluştu

    Özel Saray Yedirenk Minikleri şenlikte buluştu

    Özel Saray Yedirenk Anaokulu Pazar günü velileri ve öğrencileri için bir şenlik düzenledi. Düzenlenen şenlikte başta minikler olmak üzere velilerde gönüllerince eğlendiler.

    Özel Saray Yedirenk Anaokulu Pazar günü öğrenci ve velileri bir araya getirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kapsayan hafta dolayısıyla okulun bahçesinde düzenlenen şenlikte çocuklar ve babaları yarışmalı oyunlarda eğlenceli zaman geçirdi. Halat çekme, çuval yarışı, parkur oyunu, sandalye kapmaca gibi yarışmalı oyunların oynandığı şenlikte aynı zamanda resim sergisi açılışı da oldu. Sergide öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları ürünler yer aldı ve büyük beğeni topladı.

    Şenliğe katılan tüm veli ve çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı yapıldı. Gün sonunda şenliğe katılan veliler çocukları ile birlikte uçurtma uçurarak güzel havanın tadını çıkardı.

    Okul kurucuları Gökmen/Gizem Ertekin çifti “Çocukların aileleri ile birlikte geçirdikleri kaliteli zamanlar gelişim süreçlerinde çok önemli yer tutmaktadır” diyerek bu tür etkinliklerin çocukların gelişimi üzerinde olumlu etkiler ve anılar yarattığını vurguladı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code