ads
DOLAR 49.18 ₺
EURO 55.45 ₺
STERLIN 65.33 ₺
G.ALTIN 6,583.93 ₺
Ç.ALTIN 10,778.65 ₺
BİLEZİK 6,012.31 ₺
BTC 85,514.64 $
ETH 2,700.16 $
BİST 0.00

    Polis Denetiminden Kaçmaya Çalıştı, 390 Bin Lira Ceza Yedi

    ÇORLU
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Polis Denetiminden Kaçmaya Çalıştı, 390 Bin Lira Ceza Yedi

    Polis Denetiminden Kaçmaya Çalıştı, 390 Bin Lira Ceza Yedi

    Çorlu’da polis denetiminden kaçmak için aracını yol kenarına bırakıp yaya olarak uzaklaşmaya çalışan sürücünün 1.53 promil alkollü olduğu belirlendi. Daha önce iki kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan sürücüye 390 bin lira ceza uygulanırken, ehliyetine 2031 yılına kadar el konuldu.

    Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis ekiplerinin gerçekleştirdiği trafik denetiminde, alkollü olduğu belirlenen sürücüye yüksek miktarda para cezası uygulandı.

    İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, gece saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde denetim yaptı. Polisin “dur” ihtarına uymayan 59 ANR 349 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü M.B., aracını yol kenarına bırakarak yaya olarak uzaklaşmak istedi. Ancak polis ekipleri tarafından yakalandı.

    Alkolmetreye üflemekte direnen sürücüye kimlik numarası soruldu. M.B.’nin, “Okumam yazmam yok” demesi üzerine polis memuru, “Okuman yazman mı yok? O arabayı nasıl sürüyorsun?” diye sordu. Sürücü ise “T.C. evde, kimliğim evde” yanıtını verdi.

    Yapılan kontrolde M.B.’nin 1.53 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücünün daha önce de iki kez alkollü araç kullanması nedeniyle ehliyetine el konulduğu tespit edildi.

    Bunun üzerine M.B.’ye toplam 390 bin lira para cezası uygulanırken, ehliyetine 2031 yılına kadar el konuldu. Aracı ise otoparka çekildi.

    İşlemlerinin ardından polis merkezine götürülen M.B.’nin, telefonla bir yakınını arayarak, “Alkollüydüm, ehliyetim yok. Arabayı kaptırdım, eve ne diyeyim, sen bana akıl ver” dediği öğrenildi.

     

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code