ads
DOLAR 45.41 ₺
EURO 53.57 ₺
STERLIN 61.96 ₺
G.ALTIN 6,875.62 ₺
Ç.ALTIN 11,272.26 ₺
BİLEZİK 6,287.64 ₺
BTC 80,271.62 $
ETH 2,311.77 $
BİST 0.00

    Ruhan Alan gözaltında: Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama

    TEKİRDAĞ
    Yayınlama: 16 Mayıs 2025 Cuma 18:31 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ruhan Alan, geçmişte yürüttüğü Pertek Belediye Başkanlığı göreviyle ilgili yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Alan, kısa süre önce Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden ayrılmıştı.

    Ruhan Alan gözaltında: Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama

    Gözaltı haberinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, resmi sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna yönelik bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

    “Pertek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Tekirdağ Büyükşehir Belediye personeli olan Ruhan ALAN hakkında Pertek Belediye Başkanlığı bünyesinde görev yaptığı döneme ait iddialarla ilgili olarak soruşturma işlemlerinin yapıldığı bilgisi alınmıştır. Soruşturma süreci hakkında edinilen doğrulanmış bilgiler, kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

    Soruşturmaya ilişkin detaylar henüz açıklanmazken, adli sürecin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code