ads
DOLAR 44.50 ₺
EURO 52.12 ₺
STERLIN 59.93 ₺
G.ALTIN 6,744.59 ₺
Ç.ALTIN 11,275.87 ₺
BİLEZİK 6,289.66 ₺
BTC 71,404.63 $
ETH 2,237.65 $
BİST 0.00

    Saray Belediyesi ne Yeni Mali İşleri Müdürü Atandı

    SARAY
    Yayınlama: 8 Mayıs 2014 Perşembe 21:49 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Saray Belediyesi ne Yeni Mali İşleri Müdürü Atandı

    20 yıldan beri Büyükyoncalı Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü görevini yürüten Bahsegül Tınaz, Saray Mali İşleri Müdürlüğü'ne atandı. Tekirdağ'ın büyükşehir olması ile birlikte Büyükyoncalı Belediyesi kapandı. Kapanan Büyükyoncalı Belediyesi personelinin bir kısmı büyükşehre gönderilirken, bir kısmı da Saray Belediyesi'nde göreve başladı.
    1994 yılından beri Büyükyoncalı Belediyesi'nde Mali İşleri Müdürü olarak görev yapan Bahsegül Tınaz, 6360 sayılı karar kapsamında Saray Belediyesi'ne nakil oldu. Ardından Belediye Başkanı Nazmi Çoban tarafından Saray Belediyesi'nde Mali İşleri Müdürü olarak görevlendirdi.
    Müdür Tınaz, Büyükyoncalı Belediyesi'nde çalıştığı süre içinde belediyenin mali işlerini programlı ve başarılı bir şekilde yürüttü. Görevi süresince kurumun menfaatlerini ön planda tutan Müdür Tınaz'ın, aynı özverili çalışmayı Saray Belediyesi'nde de göstereceğine inancımız tamdır.
    Gözlem Gazetesi olarak Müdür Tınaz'a bundan sonraki görevinde başarılarının devamını dileriz.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code