Saray Belediyesi, öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ücretsiz LGS Hazırlık Atölyesi ve Okula Destek Kursu başlattı. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik kurslar için kayıtlar 18 Eylül’e kadar devam edecek.

BAŞVURULAR ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NE
Saray Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında öğrencilere yönelik eğitim desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda 8. sınıf öğrencileri için ücretsiz LGS Hazırlık Atölyesi, 6. ve 7. sınıf öğrencileri için ise Okula Destek Kursu düzenleniyor.
Kurslara kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin 7-18 Eylül tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor.
Saray Belediyesi’nden yapılan açıklamada, öğrencilerin eğitim hayatına destek olmayı sürdürecekleri belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
“Sosyal belediyecilik anlayışımızla öğrencilerimizin eğitim hayatına destek olmaya devam ediyoruz. 8. sınıf öğrencilerimize ücretsiz LGS Hazırlık Atölyesi, 6. ve 7. sınıf öğrencilerimize Okula Destek Kursu kayıtlarımız Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı. Kurslarımız hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt işlemlerinizi gerçekleştirmek için 7-18 Eylül tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’ne başvurabilirsiniz. Kurslarımızla ilgili merak ettiğiniz tüm detayları eğitmenlerimizden öğrenebilirsiniz.”
Kayıtların 18 Eylül’de sona ereceği kurslarla ilgili detaylı bilginin Atatürk Kültür Merkezi’nden alınabileceği bildirildi.