Olay, Saray ilçesi Ayaspaşa Mahallesi Öğretmen Şükrü Tınaz Apartmanı’nın 3. katında meydana geldi. İddiaya göre Zonguldak’ta yaşayan Sedef Demir (27), boşanma aşamasında olduğu eşi Y.D. ile birlikte kardeşine misafirliğe geldi. Evde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.D., 3 çocuğunun annesi olan Sedef Demir’i bıçakladı.
Aldığı darbelerle ağır yaralanan Sedef Demir, can havliyle kendini dışarı attı ve apartmanın önündeki çay ocağına sığındı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından kadını Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Sedef Demir’in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Saldırgan Suç Aletiyle Yakalandı
Olayın ardından kaçan Y.D., yaklaşık 500 metre ileride polis ekipleri tarafından suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Yapılan incelemede zanlının daha önce hırsızlık ve yaralama gibi çeşitli suçlardan sabıkası olduğu ortaya çıktı.
Boşanma aşamasındaki çiftin, Zonguldak'tan Sedef Demir'in kardeşine misafirliğe geldikleri öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.