ads
DOLAR 50.16 ₺
EURO 55.94 ₺
STERLIN 67.02 ₺
G.ALTIN 6,556.39 ₺
Ç.ALTIN 10,696.47 ₺
BİLEZİK 5,966.47 ₺
BTC 75,507.39 $
ETH 2,219.93 $
BİST 0.00

    Saray’da Ekipler Sahada: İki Mahallede Çalışma

    SARAY
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Saray’da Ekipler Sahada: İki Mahallede Çalışma

    Saray’da Ekipler Sahada: İki Mahallede Çalışma

    Saray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Küçükyoncalı ve Safaalan’da çalışmalarını sürdürüyor. Dere temizliği yapılırken, kilit parke yol ve çevre düzenlemesi tamamlandı.

    Haber Resmi

    Saray Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü rutin çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, Küçükyoncalı’da dere ıslah ve temizlik çalışması başlatırken, Safaalan Mahallesi’nde gerçekleştirilen düğün salonu onarımı ve çevre düzenlemesini tamamladı.

    Saray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

    Bu kapsamda ekipler, Küçükyoncalı Mahallesi’nde dere ıslahı ve temizlik çalışmalarına başladı. Çalışmalarla birlikte dere yatağında oluşan olumsuzlukların giderilmesi, çevrenin daha temiz ve düzenli hale getirilmesi hedefleniyor.

    Belediye ekipleri, çalışmaların mahalle genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda devam edeceğini belirterek, daha temiz, düzenli ve güvenli bir çevre oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

    Öte yandan Safaalan Mahallesi Düğün Salonu önünde gerçekleştirilen kilit parke taşı yol çalışması ve çevre düzenlemesi de tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından alan, mahalle sakinlerinin kullanımına sunuldu.

    Saray Belediyesi, ilçe genelindeki yol, çevre düzenlemesi, temizlik ve altyapıya yönelik rutin çalışmaların program dahilinde devam edeceğini bildirdi.

     

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code