Tekirdağ’ın Saray ilçesinde inşaat alanında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Yusuf ve Hasan Çiğdem kardeşler, memleketleri Samsun’un Vezirköprü ilçesinde toprağa verildi.
Tekirdağ’ın Saray ilçesinde çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren Yusuf ve Hasan Çiğdem kardeşlerin cenazeleri, memleketleri Samsun’un Vezirköprü ilçesinde defnedildi.
Saray ilçesi Pazarcık Mahallesi Bakacak mevkisindeki bir inşaat alanında meydana gelen silahlı kavganın ardından hayatını kaybeden iki kardeşin cenazeleri, işlemlerin tamamlanmasının ardından Samsun’a götürüldü.
Yusuf ve Hasan Çiğdem için Vezirköprü ilçesine bağlı Karkucak Mahallesi Camisi’nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye aile yakınları, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından kardeşlerin cenazeleri, mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Saray ilçesinde dün meydana gelen silahlı kavgada Yusuf ve Hasan Çiğdem hayatını kaybederken, H.U. ve İ.U. ise yaralanmıştı. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.