ads
DOLAR 48.66 ₺
EURO 56.23 ₺
STERLIN 65.64 ₺
G.ALTIN 6,771.12 ₺
Ç.ALTIN 10,968.62 ₺
BİLEZİK 6,118.27 ₺
BTC 77,592.05 $
ETH 2,497.32 $
BİST 0.00

    Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde İnme Merkezi Hizmete Açılıyor

    TEKİRDAĞ
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi bünyesinde kurulan İnme Merkezi, bugün 7 Mayıs Çarşamba günü saat 15.30’da düzenlenecek törenle hizmete açılıyor. Açılış törenine TBMM 27. Dönem Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri katılacak.

    Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde İnme Merkezi Hizmete Açılıyor

    Yeni açılan İnme Merkezi, yılda yaklaşık 1000 hastanın başka merkezlere sevk edilmesini önleyerek, bölge halkına yerinde ve etkin müdahale olanağı sağlayacak. Merkezde elektif karotis ve vertebra arter anjiyoplasti işlemleri, akım yönlendirici implantasyonlar ve DSA yöntemiyle serebrovasküler hastalıkların tanı ve tedavi süreçleri gerçekleştirilebilecek.

    Hastane yetkilileri, İnme Merkezi’nin açılmasıyla birlikte hem zaman kaybının önüne geçileceğini hem de beyin damar hastalıklarında erken müdahale imkânının büyük ölçüde artacağını vurguladı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code