ads
DOLAR 43.52 ₺
EURO 51.45 ₺
STERLIN 59.61 ₺
G.ALTIN 6,966.77 ₺
Ç.ALTIN 12,309.53 ₺
BİLEZİK 6,866.23 ₺
BTC 75,975.15 $
ETH 2,255.44 $
BİST 0.00

    Tekirdağ Valisi Yıldırım "Halk Günü" programında vatandaşlarla bir araya geldi

    TEKİRDAĞ
    Yayınlama: 20 Ekim 2022 Perşembe 16:47 Kaynak: Haber Merkezi

    Tekirdağ Valisi Yıldırım "Halk Günü" programında vatandaşlarla bir araya geldi

    Tekirdağ Valisi Yıldırım

    Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlenen "Halk Günü" buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geldi.

    Valilikten yapılan açıklamaya göre program, Vali Yıldırım'ın başkanlığında Hayrabolu ilçesinde Hisar ve Parmaksız mahallelerinde gerçekleştirildi. Kurum müdürlerinin de katıldığı toplantıda, vatandaşlar tarafından iletilen sorun, şikayet ve talepler ele alındı.

    Yıldırım, halk günlerinde vatandaşlarla birebir görüşerek yakından tanışma fırsatı bulduklarını ve sohbet etiklerini belirtti.

    Programa Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çetin, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan ve muhtarlar eşlik etti.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code