ads
DOLAR 42.54 ₺
EURO 49.58 ₺
STERLIN 56.80 ₺
G.ALTIN 5,758.29 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,297.19 $
ETH 3,161.55 $
BİST 0.00

    Tekirdağ’da Lavanta Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

    TEKİRDAĞ
    Yayınlama: 2 Temmuz 2025 Çarşamba 12:13 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Caner Han

    Tekirdağ’da Karahisarlı Mahallesi’nde düzenlenen Lavanta Şenliği, halk oyunları gösterileri, ritim gruplarının performansları ve yerel sanatçıların konserleriyle büyük ilgi gördü. Mor rengin hakim olduğu lavanta tarlasında gerçekleşen etkinlikte katılımcılar yöresel kıyafetler giyerek tarlada kurulan dekorlarda hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Tekirdağ’da Lavanta Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

    Valilik himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen şenlikte, doğa ve sanat bir araya gelerek ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı. Fotoğraf tutkunları ise lavanta tarlasının sunduğu eşsiz görsel şöleni yakalamak için objektiflerini doğaya çevirdi.

    İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Faruk Karaküçük, etkinlikte yaptığı konuşmada Trakya’nın bahar ve yaz aylarında sunduğu renk cümbüşüne dikkat çekerek, “Kanola, ayçiçeği, lavanta, kiraz, üzüm gibi ürünler doğaya eşsiz tonlar katıyor. Bugün de lavanta bahçesinde hem doğayla iç içe olmak hem de güzel anılar biriktirmek için bir aradayız.” dedi.

    Tekirdağ Fotoğraf Derneği Başkanı Halil İbrahim Üzmezoğlu da lavanta tarlalarının fotoğrafçılar için eşsiz bir doğal stüdyo olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerin görsel sanatlara büyük katkı sağladığını ifade etti.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code