ads
DOLAR 42.51 ₺
EURO 49.50 ₺
STERLIN 56.69 ₺
G.ALTIN 5,758.94 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,360.59 $
ETH 3,163.72 $
BİST 0.00

    Tekirdağ’da Rehabilitasyon Protokolü İmzalandı

    TEKİRDAĞ
    Yayınlama: 17 Ocak 2025 Cuma 19:04 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Caner Han

    Tekirdağ’da, denetimli serbestlik yükümlülerinin topluma yeniden kazandırılması ve bağımlılıkla mücadelede farkındalık yaratılması amacıyla önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.

    Tekirdağ’da Rehabilitasyon Protokolü İmzalandı

    Protokol, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Şenol ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin tarafından imzalandı. Bu iş birliğiyle denetimli serbestlik tedbiri uygulanan yükümlülerin kişisel gelişimlerine katkı sağlanması ve suç işlemelerinin önlenmesi hedefleniyor.

    Protokol kapsamında, yükümlülere yönelik eğitim ve rehabilitasyon programları düzenlenecek. Ayrıca bağımlılıkla mücadele eğitimleri, sosyal-kültürel etkinlikler, kamu yararına projeler ve Ar-Ge çalışmaları gibi birçok alanda iş birliği yapılması planlanıyor. Çocuklara özel programlarla da toplumsal destek mekanizmalarının güçlendirilmesi amaçlanıyor.

    Bu çalışmalarla, hem denetimli serbestlik müdürlüğü personeline yönelik geliştirme programları oluşturulacak hem de yükümlülerin rehabilitasyon sürecine destek sağlanacak. İmzacı kurumların ortak çabasıyla yükümlülerin topluma kazandırılması için kapsamlı bir süreç hayata geçirilecek.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code