ads
DOLAR 42.51 ₺
EURO 49.51 ₺
STERLIN 56.69 ₺
G.ALTIN 5,761.08 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,364.93 $
ETH 3,163.87 $
BİST 0.00

    Trakya'da hasta veya engelliler "seyyar sandık"ta oylarını kullandı

    TRAKYA
    Yayınlama: 31 Mart 2024 Pazar 12:43 Kaynak: Haber Merkezi

    Trakya'da hasta veya engelliler

    Trakya'da hastalığı ya da engeli nedeniyle sandık başına gidemeyen seçmenler, "seyyar sandık" uygulamasından faydalanarak oylarını kullanıyor.

    Edirne'de Sultan 1. Murat Hastanesi'nde solunum rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 62 yaşındaki Osman Morto, hastaneden hasta nakil aracıyla Bosnaköy köyü muhtarlığına götürüldü.

    Morto burada sağlık ekiplerinin yardımıyla oyunu kullandı.

    - Kırklareli ve Tekirdağ

    Kırklareli İl Seçim Kurulu görevlileri, Bademlik Mahallesi'nde ikamet eden ve oy kullanmaya gidemeyecek derecede hasta olan 84 yaşındaki Gülsevim Eskici'nin evine seyyar sandık götürdü.

    Sandık görevlileri, getirdikleri taşınabilir kabini Eskici'nin bulunduğu odadaki sehpa üzerine yerleştirdi ve oy kullanma işlemi hakkında bilgi verdi.

    Eskici, oyunu kullandıktan sonra seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

    Kentte 7 kişinin seyyar sandıkta oy kullanacağı öğrenildi.

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan 90 yaşındaki Halil İbrahim Ayaz'ın evine de seyyar sandık götürüldü.

    Oyunu kullanan Ayaz, seçimlerin Türkiye ve şehirler için hayırlı olmasını diledi.

    Tekirdağ'da 14 kişi seyyar sandıkta oy kullanacak

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code