ads
DOLAR 44.47 ₺
EURO 51.04 ₺
STERLIN 58.77 ₺
G.ALTIN 6,489.24 ₺
Ç.ALTIN 10,797.90 ₺
BİLEZİK 6,023.05 ₺
BTC 67,018.96 $
ETH 2,029.71 $
BİST 0.00

    Ümit Ceylan ın Tayini Çıktı

    SARAY
    Yayınlama: 26 Ağustos 2013 Pazartesi 21:27 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Ümit Ceylan ın Tayini Çıktı

    Güngörmez Köyü'nde 5 yıl öğretmenlik, 8 yıl da müdürlük yapan Ümit Ceylan'ın tayini Antalya'nın Manavgat İlçesi”ne çıktı.
    13 yıldır Saray'da görev yapan Müdür Ceylan, gazetemize gelerek helallik istedikten sonra ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunarak Saray'dan ayrıldı.
    13 yıl boyunca görev yaptığı Güngörmez Köyü başta olmak üzere Saray'da da çok iyi günlerinin geçtiğini ve güzel dostluklar edindiğini belirten Müdür Ceylan, "İnsanlar yer değişikliğinde bir takım sıkıntılar yaşayabilir. İlk yıllarımda ben de bunu yaşadım. Ancak sonrasında öyle güzel dostlar kazandım ki,  kısa zamanda Saray’a alışıverdim. 5 yıl öğretmenlik, 8 yıl müdürlük ve aynı zamanda da 5 yıl boyunca TÜRK EĞİTİM - SEN Saray Şube Temsilciliği görevinde bulundum. Bunlar hep benim hayatımın bir parçası oldu" dedi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code