Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla düzenlenen kermese katılarak etkinliğe destek verdi. Önder Çiftçi Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Önder Kadın Sanat Atölyesi tarafından gerçekleştirilen kermes, hem anlamlı amacı hem de el emeği ürünleriyle dikkat çekti.
Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, stantları tek tek gezerek dernek üyesi kadınların hazırladığı ürünleri inceledi. Etkinliğe hem ilgi gösteren hem de alışveriş yaparak destek olan Soytürk, kadınların özveriyle hazırladığı çalışmaların büyük anlam taşıdığını ifade etti.
Kermesi düzenleyenlere teşekkür eden Vali Soytürk, “Güzel düşünceleriniz ve emeğiniz sebebiyle sizleri tebrik ediyorum. Hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Allah hayrınızı kabul etsin.” dedi.
Etkinliğin, öğrencilere burs desteği sağlanmasına katkı sağlaması bekleniyor.