ads
DOLAR 50.05 ₺
EURO 56.28 ₺
STERLIN 67.49 ₺
G.ALTIN 6,656.32 ₺
Ç.ALTIN 10,891.67 ₺
BİLEZİK 6,075.36 ₺
BTC 77,600.10 $
ETH 2,291.47 $
BİST 0.00

    Valilikten yapılan açıklama

    TEKİRDAĞ
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi

    Valilikten yapılan açıklama

    Valilikten yapılan açıklama

    Tekirdağ’da 16.02.2023 tarihi itibariyle, 8245 depremzede vatandaşımız misafir edilmektedir. İlimizde misafir edilen 8087 depremzede vatandaşımız, kendi isteği ile tuttuğu evde, akraba, yakını veya arkadaşında kalmaktadır. 158 depremzede vatandaşımız ise, kamu misafirhaneleri, otel ve apartlarda ağırlanmaktadır.

    İlimizde misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları karşılanmaktadır. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla, depremzede vatandaşlarımızın acılarını dindirmeye ve yaralarını sarmaya devam ediyoruz.

    Devletimizin yardımlarının doğru bir şekilde ulaştırılması için, deprem bölgesinden ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızın AFAD ya da Kaymakamlıklara kayıtlarının yapılması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın kayıt işlemleri, AFAD ve Kaymakamlıklarımızın kayıt bürolarında yapılmaktadır.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code