ads
DOLAR 42.53 ₺
EURO 49.56 ₺
STERLIN 56.76 ₺
G.ALTIN 5,748.04 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,309.78 $
ETH 3,161.98 $
BİST 0.00

    Yeni Sanayi Bölgesini Görüştüler

    VİZE
    Yayınlama: 13 Ocak 2020 Pazartesi 10:10 Kaynak: Haber Merkezi

    Yeni Sanayi Bölgesini Görüştüler

    Yeni Sanayi Bölgesini Görüştüler

    Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram bir araya gelerek Çakıllı’da kurulması planlanan yeni sanayi bölgesi hakkında görüşmelerde bulundular.

    Vize’nin Doğanca köyündeki Plastik İhtisas OSB’den sonra, Vize’deki ikinci sanayi alanı hamlesinin Çakıllı’da gerçekleştirilmesi bekleniyor. Gerçekleştirilecek sanayi hamlesiyle Üsküp, Pınarhisar, Doğanca, Vize ve Çakıllı yeni bir istihdam ve iskan alanı olarak planlanıyor.

    Kırklareli OSB’den Saray’a kadar ihalesi yapılan Kırklareli - Saray Karayolunu da bölünmüş yol standardına getirip, ulaşım altyapısını güçlendirilmesi de hedefler arasında yer alıyor. Ak Parti Milletvekili Minsolmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada konu hakkında; “Amacımız; sanayinin üretim, istihdam ve katmadeğer gücünü ilimizin diğer bölgelerinde de etkin kılmak, bunu yaparken verimli tarım alanlarının zayi edilmesini önlemek.

    Koruma ve kullanma dengesine azami dikkat ederek, sağlıklı, çevreci, akılcı ve katma değerli büyümeyi, istihdam ve üretimi sağlamak.” İfadelerini kullandı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code