Tekirdağ’ın Reşadiye Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda servis minibüsü şoförü ile motosiklet sürücüsü arasında yol verme tartışması baltalı saldırıya dönüştü.
İddiaya göre, trafik yoğunluğunda yaşanan yol verme tartışmasının ardından küçük çaplı bir kaza meydana geldi. Motosikletten inen Şaban Y., servis minibüsünün dikiz aynasını kırdı. Ardından minibüse savurduğu balta camı kırarak aracın içine düştü.
Olay sonrası servis şoförü Arif Küpelioğlu karakola giderek şikâyetçi oldu. Şaban Y., polis ekiplerince gözaltına alındı. İfadesinde, servis şoförünün kendisine küfrettiğini öne süren Şaban Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yaşadıklarını anlatan Arif Küpelioğlu, “Servis işçilerini bıraktıktan sonra eve gidiyordum. Yoğun trafik arasında bir tartışma yaşandı. Aynayı kopardı, ardından kasadan çıkardığı baltayı camdan içeri fırlattı. Bu yaşıma kadar başıma böyle bir şey gelmemişti. İnanın kız çocukları gibi hüngür hüngür ağladım. Trafik magandalarına karşı daha caydırıcı cezalar verilmesini istiyorum” dedi.