Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa ULUSAL
ULUSAL

-Bayramları bayram gibi yaşamak dileğiyle…

-Bayramları bayram gibi yaşamak dileğiyle…

Yayınlama: 10.07.2022 - 13:14 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

-BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan Bayram Mesajı…
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

İçinde bulunduğumuz ekonomik ve siyasi olumsuzluklar yüzünden bu bayrama da buruk giriyoruz diyen BTP Lideri; “Bayramların bayram gibi yaşandığı daha nice bayramlara kavuşmak dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

İşte BTP liderinin bayram mesajı…

“Değerli kardeşlerim…
Bir bayrama daha ulaşmanın feyiz ve muhabbeti içerisindeyiz.  
Kurban Bayramımız mübarek olsun.
Ancak ülke olarak içinde bulunduğumuz ekonomik ve siyasi olumsuzluklar yüzünden bu bayramı da maalesef bayram gibi yaşayamıyoruz.

Zam yağmuru altındaki milletimiz kurban kesmekte, memleketine gitmekte dahi güçlük çekiyor.
Paramız sürekli değer kaybederken, Türkiye, Türkler için yaşaması zor bir pahalılık merkezine dönüşürken, yabancılar için ise ucuzluk merkezi haline geldi.

Ardından yetişilemeyen gıda zamları, fahiş kiralar, artık hayali bile kurulamayan ev ve araba vs. Türkiye’nin acı gerçeği oldu.

Her alanda büyük bir çöküş söz konusudur.
Sağlıkta, yargıda, eğitimde ve dış politikada hızla gerileyen bir Türkiye manzarası ile karşı karşıyayız.

Hükümetin gayri milli ekonomi politikasının bir sonucu olan bu durum, ne yazık ki milletimizi daha önce hiç olmadığı kadar fakirleştirmiş, gençlerimiz çareyi ilk fırsatta yurt dışına gitmekte görür hale gelmiştir.

Dünyanın en zengin yeraltı kaynaklarına sahip topraklarda yaşayan Türk milleti, içine düşürüldüğü bu durumu hak etmemektedir.
Türkiye kendi kaynaklarını, yabancılara ve yandaşlara peşkeş çekmek yerine, ebedi liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş’ın Milli Ekonomi Modeli’nde de izah ettiği gibi devlet – millet ortaklığıyla kendi yararına kullansaydı, bugün yaşananlar yaşanmayacaktı.  

Bırakın bugün yaşanan sıkıntıları yaşamayı, yine ebedi liderimizin dediği gibi kıyamet sabahına kadar bir eli yağda bir eli balda bolluk içinde yaşayacaktı.

Bu imkân halen vardır, çünkü Prof. Dr. Haydar Baş’ın bıraktığı çizgide emin adımlarla yürüyen Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) dimdik ayaktadır ve çözümün tek adresidir.

Türk milletine bu bolluğu sağlayacak iktidar, Milli Ekonomi Modeli’ni uygulayacak olan Bağımsız Türkiye Partisi iktidarıdır.
Türk milletinin aradığı iktidar biziz, zira bizim var bi hayalimiz!
Hayalimiz tüm ümidim gençliktedir diyen Atatürk’ün hayalidir. 
Hayalimiz, birlik beraberlik, kardeşlik ve birbirini anlayabilenlerin yaşadığı bir toprak hayalidir. 
Hayalimiz fakirlik suç sayılacak diyen Oğuz Kaan’ın hayalidir. 
Hayalimiz devletin dini adalettir diyen İmam Ali’nin hayalidir. 
Hayalimiz bizim dönemimiz başladı diyen Haydar Hoca’nın hayalidir!
Bu duygularla bir kez daha tüm BTP teşkilatlarının, Yüce Milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kurban bayramını tebrik ediyorum. 
Bayramların bayram gibi yaşandığı daha nice bayramlara kavuşmak dileğiyle…”

 

 

# -Bayramları # Bayram # Gibi # Yaşamak # dileğiyle…
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE